Autonvuokraus
Barbados Saint James
Piilota
Barbados // Barbados // Barbados Saint James
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Barbados Saint James: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: corner Appleby and Highway 1
  24007 Saint James BB +1-2462313854
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: BGIC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:30
 
 

Tervetuloa Sixt Barbados Saint Jamesiin

Autonvuokraus Barbadoksen Saint Jamesin toimipisteeltämme on leppoisa tapa aloittaa matka Karibianmerellä sijaitsevan Barbadoksen kauniisiin maisemiin, ja Sixt Autovuokraamo Barbados Saint James tekee matkasi aloituksesta entistäkin helpompaa. Toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkureittien varrella, joten sinun on helppoa jatkaa matkaasi haluamiisi kohteisiin Barbadoksella heti vuokra-auton noudettuasi. Sixt Barbados Saint Jamesin editse kulkevaa Highway 1:ta pitkin pääset matkaamaan esimerkiksi pääkaupunki Bridgewayn keskustaan viidessätoista minuutissa. Sixtin laadukkaasta vuokra-autovalikoimasta vuokraat juuri sinun tarpeidesi mukaisen ja sopivan kokoisen kulkuneuvon. Taloudellisen henkilöauton kyydillä taitat mukavasti matkat lähialueille yksin tai kaksin, kun taas tilavan maasturin tai farmariauton kyydissä voit lähteä vaikkapa tutustumisretkelle ympäri Barbadoksen saaren ja nauttia samalla tasaisen varmoista kilometreistä. Myös liikematkoille ja muihin tapaamisiin on näppärä kulkea, kun allasi on luotettava Sixtin vuokra-auto Barbadoksen Saint Jamesin toimipisteeltämme.

Mukavampia kilometrejä Sixt Barbados Saint Jamesista

Autonvuokraus Barbadoksen Saint Jamesista on varteenotettava valinta liikkumiseen Barbadoksen saarella, jossa monet kauneimmista nähtävyyksistä sijaitsevat julkisen liikenteen saavuttamattomissa. Vuokra-auton avulla voit helposti pakata eväät mukaan ja ajella nauttimaan mukavasta päivästä jollekin Barbadoksen paratiisimaisista hiekkarannoista. Sixtin näppäristä lisäpalveluista voit valita matkallesi sopivimmat varusteet ja vakuutukset, joiden avulla teet Barbadoksen-matkastasi entistäkin mukavamman. Suunnitteletko seikkailuretkeä koko päivän mittaisen saarikierroksen merkeissä? Kun valitset vuokra-autoosi vapaat kilometrit, voit ajella Barbadoksella sydämesi kyllyydestä eikä sinun tarvitse tuijottaa päivän aikana kulutettuja kilometrimääriä. Oletko Barbadoksella aktiivilomalla? Valitse vuokra-autoosi lisävarusteeksi tavarateline ja kuljeta surffilauta näppärästi parhaiden aaltojen äärelle. Ystävällinen henkilökuntamme Sixt Barbados Saint Jamesissa auttaa sinua mielellään, mikäli sinulla herää kysymyksiä autonvuokraukseesi liittyen. Pyydämme huomioimaan, että varaus Sixtiltä koskee vuokra-ajoneuvon kategoriaa, ja lopullinen automalli ja -merkki voivat poiketa varausvaiheessa esitetystä, kategoriaa kuvaavasta esimerkkiajoneuvosta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Barbados Saint James BGIC01 corner Appleby and Highway 1 24007 Saint James 13.154528, -59.636861 +1-2462313854

Sixt-toimipiste Barbados Saint James BGIC01

corner Appleby and Highway 1
24007 Saint James
 
Puhelinnro +1-2462313854

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service