Autonvuokraus
Antwerpen
Piilota
Belgia // Antwerpen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Antwerpen

Sixt Autovuokraamo Antwerpenissa palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Voit valita monipuolisesta autokalustosta mieleisesi vuokra-auton, olitpa liikkeellä loman tai työn merkeissä. Hyvin varustellusta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja aina pienistä kaupunkiautoista suurempiin farmarimalleihin ja minibusseihin asti. Tarkista verkkosivultamme edulliset hinnat ja varaa sopiva vuokra-auto itsellesi jo tänään.

 
 • Antwerpen Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Luchthavenlei 1
  2100 Antwerp

  ma. - pe.08:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Antwerpen

  Sixt Autonvuokraus
  Vosseschijn Straat 11
  2030 Anvers

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Palvelevaa Sixtin autonvuokrausta Antwerpenissa

Laadukas palvelu, laaja autovalikoima ja monet hyödylliset lisäpalvelut tekevät asiakkaastamme tyytyväisen asiakkaan. Voit valita vuokra-autosi koon tarpeittesi mukaisesti. Kompaktit autot ovat mainioita valintoja pienelle porukalle. Seurueen ja tavaramäärän kasvaessa tarjolla on suurempia sedan- ja farmarimalleja minibusseja unohtamatta. Urheiluautot ja premium-mallit tuovat ajoon mukavan ripauksen urheilullisuutta ja luksusta. Voit varata itsellesi autokategorian, mutta tiettyä mallia tai merkkiä emme voi taata. Autovuokraamomme Antwerpenissa tarjoaa myös lukuisia hyödyllisiä ja edullisia lisäpalveluja. Vakuutukseen saa lisäturvaksi matkan jatkumisturvan sekä kolari-, rengas- ja lasiturvan. Voit myös nimetä itsellesi varakuljettajan ja vuokrata GPS-navigaattorin. Lapsiperheiden autonvuokraus Antwerpenissa on turvallista, sillä valikoimasta löytyvät vauvan turvakaukalot, lasten turvaistuimet ja korokeistuimet.

Tutustu vuokra-autolla Antwerpeniin ja sen ympäristöön

Belgian pohjoisosassa sijaitseva Antwerpen on maan toiseksi suurin kaupunki reilulla puolella miljoonalla asukkaallaan. Laajalle alueelle levittäytyvä satama on yksi Euroopan vilkkaimpia ja kaupungissa onkin harjoitettu kansainvälistä kaupankäyntiä yli viidensadan vuoden ajan. Vanha satama on mielenkiintoinen käyntikohde jo yksin miljöönsä puolesta. Historiallinen kaupunkikeskusta on näyttävine rakennuksine tutustumisen arvoinen. Keskusasema, kaupungintalo ja St. Jamesin kirkko ovat kolme mainitsemisen arvoista nostoa. Etenkin lapsiperheiden kannattaa kääntää vuokra-auto eläintarhaa kohden, joka on vajaan kolmen kilometrin päässä Schelde-joen rantaviivasta. 1800-luvulla perustetussa eläintarhassa aika kuluu liitäen maailman eri kolkista peräisin olevia eläimiä ihastellessa. Sopiva päivämatkan kohde on Belgian pääkaupunki Bryssel, jonne hurauttaa Antwerpenista noin tunnissa. Reissun aikana voi nauttia kaupunki- ja maalaismaisemista. Vuokra-autolla on helppo käydä myös reilun kahdenkymmenen kilometrin päässä De Schorressa, joka on 75 hehtaarin virkistys-, urheilu- ja tapahtumapaikka.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service