Autonvuokraus
Bosnia ja Hertsegovina
Piilota
Bosnia ja Hertsegovina
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bosnia ja Hertsegovina: Sixt Autovuokraamo

Ajokulttuuri Bosnia ja Hertsegovinassa

Sixt autovuokraamot Bosnia ja Hertsegovinassa tarjoavat kattavan valikoiman vuokra-autoja suosituimmilta automerkeiltä. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, useita toimipisteitä toimivin aukioloajoin sekä osaavan asiakaspalvelun joka mielellään vastaa kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin koskien autonvuokrausta Bosnia ja Hertsegovinassa. Kattavasta valikoimastamme löydät kompaktit ja kaupungin vilskeeseen sopivat sedanit ja isommalle porukalle sopivat minibussit, jolla matkustatte koko porukka yhdessä paikasta toiseen. Sixt autovuokraamot Bosnia ja Hertsegovinassa tarjoavat myös vuokra-autoja koko perheelle, kuten kätevät farmarimallit sekä citymaasturit tilaa arvostavalle. Mikäli haluat panostaa ajokokemukseesi hieman enemmän, tutustu myös valikoimaamme urheiluautoja. Sixt autonvuokraus Bosnia ja Hertsegovinassa tarjoaa myös premium-mallimme. Huomioithan kuitenkin että emme voi varausvaiheessa taata tiettyä automallia, ainoastaan tietyn autokategorian. Tutustu koko valikoimaamme vuokra-autoja ja hyödyllisiä lisäpalveluita nettisivuillamme. Varaa vuokra-auto Bosnia ja Hertsegovinassa helposti netistä!

Bosnia ja Hertsegovina tarjoaa upeita maisemia, mutta sinne autolla suuntaavan kannattaa tutustua etukäteen maan ajokulttuuriin ja sen säännöksiin. Paikallisten ajotapa saattaa vaikuttaa melko uhkarohkealta ja värikkäältä, mutta siihen tottuu nopeasti ajamalla rauhallisesti ja sääntöjä noudattaen. Maassa on verrattain uudet ja hyvässä kunnossa olevat tiet ja myös katujen kyltit sekä tienviitat ovat oikeissa paikoissa ja selkeästi ohjaavat oikeaan paikkaan. Erityisesti vuoristoteillä korkeuserot voivat olla huimia eikä kaiteita ole, mutta maisemat ovat sitäkin upeammat. Kaupunkien ulkopuolella tiet saattavat olla huonommassa kunnossa ja tiellä saattaa harhailla lehmiä tai muita eläimiä.

 • Maassa on oikeanpuoleinen liikenne ja kaikkien autossa olijoiden on käytettävä turvavyötä.
 • Myös puhelimeen puhuminen ajaessa on kiellettyä.
 • Ajamista kannattaa monesti välttää pimeän aikaan.
 • Nopeusrajoitukset vaihtelevat 50km/h ja 100km/h välillä ja rajoituksia kannattaa noudattaa, sillä pienestäkin ylinopeudesta saattaa helposti saada sakot.
Autonvuokraus Bosnia ja Hertsegovinassa on kätevä tapa tutustua maahan!

Näe kaunis Mostar ja henkeäsalpaavat maisemat

Bosnia ja Hertsegovina tarjoaa upeita maisemia ja maassa näkee edelleen yli 20 vuotta sitten päättyneen sodan jälkiä. Tutustumisen maahan voit aloittaa esimerkiksi vuokraamalla auton maan pääkaupungista, Sarajevosta, jossa elämä jatkuu lähes kuten kymmeniä vuosia sitten. Sodanarvet ovat edelleen nähtävissä katukuvassa, taloissa on luodinreikiä ja kaduilla on punaisiksi maalattuja kranaattien jälkiä eli Sarajevon ruusuja. Kaupunki tarjoaa myös upeaa arkkitehtuuria, jossa yhdistyy niin ottomaanien kuin myös Itävalta-Unkarin ajanjakso. Sarajevossa muista erityisesti tutustu vanhaan kaupunkiin sekä keisarin moskeijaan. Sarajevosta taitat ajomatkan idylliseen Mostarin kaupunkiin noin parissa tunnissa. Mostarissa näkemisen arvoisia ovat vanha kaupunki sekä Stari Most, joka 1500-luvulta peräisin oleva silta joka osittain tuhoutui sodassa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service