Autonvuokraus
Plovdiv
Piilota
Bulgaria // Plovdiv
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Plovdiv

Sixt Autovuokraamosta Bulgarian Plovdivissa vuokraat itsellesi edullisesti ja sujuvasti ajoneuvon. Tutustu verkkosivuillamme laajaan autovalikoimaamme erilaisia ajoneuvoja, kuten henkilöautoja, farmareita, urheiluautoja, avoautoja ja maastureita. Jos haluat pienikulutuksista vuokra-autoa tai tarvitset tilaa, meiltä löydät mieleisesi ajoneuvon ja tarvitsemasi lisäpalvelut. Autonvuokraus Plovdivissa on verkkosivujemme kautta vaivatonta ja meiltä löydät varmasti tarvettasi vastaavan vuokra-auton. Tarkasta ajankohtainen saatavuus verkkosivuiltamme.

 
 • Plovdiv Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  4009 Plovdiv

  ma. - su.09:00 - 20:00
  Juhlapyhä09:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Plovdiv Downtown

  Sixt Autonvuokraus
  Tsentralen square 1
  4000 Plovdiv

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä10:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Plovdivista saat asiantuntevaa palvelua autonvuokraus-asioissa

Autonvuokraus Plovdivissa on helppoa ja edullista. Valitse vain meiltä Sixtiltä tarvettasi vastaava vuokra-auto ja tee varaus. Asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa varauksesi tekemisessä. Vuokra-automme ovat tunnetuilta merkeiltä ja uusia. Huomioithan kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn kategorian auton, eikä tarkkaa merkkiä tai mallia. Autoissa on kattava vakiovarustelu ja lisävarusteita aina mp3-soittimesta vakionopeudensäätimeen. Älä unohda, että voit lisätä varauksellesi erilaisia lisäpalveluja tarpeidesi mukaisesti - tarkista ajankohtainen saatavuustilanne verkkosivuiltamme. Jos tarvitset esimerkiksi navigaattoria, se on helppo lisätä varaukseesi. Lasten kanssa matkustaessa saatatte tarvita turvaistuimia, jotka nekin löydät valikoimastamme. Isommassa ryhmässä voi olla hyvä lisätä varaukselle lisäkuljettajia, ja kaikki saavat nauttia matkasta tasapuolisesti. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos koet ettet löydä verkkosivuiltamme vastauksia kysymyksiisi tai tarpeisiisi.

Koe vanhaa aikaa henkivä Plovdiv Sixt vuokra-autolla

Plovdiv sijaitsee keskellä Bulgariaa ja on maan toiseksi isoin kaupunki. Kaupunki on todella vanha, ja sen ensimmäiset merkit asutuksesta ovat yli 8000 vuoden takaa. Kaupungin pitkä historia näkyy vielä katukuvassa, mm. Roomalaisen teatterin ja kreikkalaisen stadionin muodossa. Kumpaankin kohteeseen liikut vaivattomasti vuokra-autollasi. Maan pääkaupunkiin kaikkine huvituksineen tulee matkaa noin 140 kilometriä ja matka taittuu liikenteestä riippuen noin puolessatoista tunnissa. Sunny Beach, Dyuni ja Varna rantoineen on myös ajomatkan päässä, mutta niihin matkustamiseen kannattaa varata puoli päivää per suunta. Perheen lapsia saattaa kiinnostaa vesipuisto Aqua Park, johon tulee kaupungin keskustasta matkaa noin 5 kilometriä. Ostosten ystäville kaupunki tarjoaa ajanvietettä ostoskadun muodossa, joka sijaitsee noin 2,5 km päässä keskustasta. Sixt Autovuokraamo Plovdiv haluaa pitää huolen siitä, että voit keskittyä matkasi tarkoitukseen sopivan vuokra-auton avulla, matkustitpa sitten yksin, ryhmässä, perheesi kanssa tai työsi puolesta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service