Autonvuokraus
Sofia Lentoasema T2
Piilota
Bulgaria // Sofia // Sofia Lentoasema T2
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sofia Lentoasema T2: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: T2 - Sofia Airport
  1000 Sofia BG +359-28169575
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SOF
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:30
Juhlapyhä08:00 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Sofian lentoasemalla sijaitsee näppärässä paikassa uuden terminaali 2:n luona ja tarjoaa monipuolisia autonvuokrauspalveluita sekä erilaisia lisäpalveluita ja vakuuksia matkasi tueksi. Toimipisteemme mahdollistaa varaamasi vuokra-auton noudon ja palautuksen joustavasti, myös palveluaikojemme ulkopuolella. Toimipisteemme ajoneuvokalusto kattaa niin perinteisiä henkilöautoja kuin farmareitakin, mutta lisäksi myös laajasti erilaisia maastureita ja upeita avo- ja urheiluautoja, joiden avulla lisäät elämääsi helposti palasen luksusta. Huomaathan myös, että autonvuokraus Sofian lentoaseman terminaali 2:n toimipisteessä on mahdollista myös alle 25-vuotiaille asiakkeillemme.

Sofian kansainvälinen lentoasema

Bulgarian pääkaupungin suurin lentoasema (SOF) sijaitsee noin kymmenen kilometriä pääkaupungista itään, ja matkaan kuluu vuokra-autolla vain noin kymmenisen minuuttia, ruuhkasta riippuen. Autonvuokraus Sofian lentoaseman terminaalissa 2 sujuu joustavimmin jos hoidat sen etukäteen, sillä silloin voit noutaa varaamasi auton lentoaseman toimipisteestä myös aukioloaikojemme ulkopuolella, saapui lentosi sitten mihin aikaan tahansa. Voit kuitenkin hoitaa vuokrauksen myös vierailemalla lentoaseman toimipisteessämme, tai jossakin muussa toimipisteessämme, joita kaupungista löytyykin lukuisia sen keskeisiltä paikoilta. Kun varaat käyttöösi vuokra-autoa Sofian lentoasemalta muitathan kuitenkin, että takaamme vuokra-autoistamme aina tiettyyn autoluokkaan kuuluvan ajoneuvon, emme tiettyä automerkkiä tai -mallia.

Liikenteessä vuokra-autollamme

Euroopan metropoleista raikkaalla tavalla poikkeava kodikas, yli 2000 vuoden ikäinen Sofia sijaitsee vuorten ympäröimänä maan länsiosassa. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on ehdottomasti Aleksanteri Nevskin katedraali, jonka sisältä löytyy myös maan keskiaikaista taidetta esittelevä museo. Tämän upean ortodoksisen katedraalin vieressä kohoaa Pyhän Sofian kirkko, joka kuuluu kaupungin vanhimpiin rakennuksiin. Lisäksi kaupungissa vieraillessa kannattaa piipahtaa ainakin Kulttuuripalatsi NDK:ssa sekä Pyhän Nedelyan kirkossa, jotka molemmat löytyvät kaupungin keskustasta. Vuokra-autolla saat kaupungista kuitenkin enemmän irti, sillä voit vaivattomasti liikkua myös keskusta-alueen ulkopuolella. Voit esimerkiksi ajaa upealle Vitosha-vuorelle, jossa sijaitseva puistoalue on koko Balkanin niemimaan vanhin. Upeiden maisemien ja alueella sijaitsevien loistavien ravintoloiden ohella voit vierailla hiihto- ja laskettelukeskuksessa tai vuoren juurella sijaitsevissa lukuisissa historiallisissa keskiaikaisissa luostareissa. Myös kauempana keskustasta sijaitseva Boyanan kirkko sekä historiallinen ja sotahistoriallinen kansallismuseo ovat mielenkiintoisia ja autolla helposti tavoitettavia vierailukohteita.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:30
Juhlapyhä08:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sofia Lentoasema T2 SOF T2 - Sofia Airport 1000 Sofia 42.695000, 23.408333 +359-28169575

Sixt-toimipiste Sofia Lentoasema T2 SOF

T2 - Sofia Airport
1000 Sofia
 
Puhelinnro +359-28169575

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service