Auton vuokraus toimipisteestä Sofia Lentoasema T1

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Sofia Lentoasema T1 toimipaikkaan

Osoite

T1 - Sofia Airport, 1000 Sofia, Bulgaria
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:30

Palvelumme toimipaikassa Sofia Lentoasema T1

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Sofian lentoaseman terminaalissa 1 antaa sujuvan ja luontevan jatkon matkaasi tyylikkään ja edullisen vuokra-auton muodossa. Jos saavut halpalentoyhtiön lennolla, saavut terminaaliin 1, seuraa vain opasteita lentokoneelta kohti autonvuokrauksen Sofian lentoaseman toimipistettämme terminaalissa 1 ja pääset pian jatkamaan matkaasi oman suunnitelmasi mukaan. Valitse vain tarpeisiisi ja matkaseurueesi kokoon sopiva autokategoria. Huomaathan, ettemme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia, mutta ajoneuvomme ovat keskimäärin vain kolme vuotta vanhoja, joten saat nauttia matkastasi uuden menopelin kyydissä tai ratissa. Valikoimistamme löytyvät kätevät henkilöautot perheiden ja yksin matkustavien käyttöön sekä tilavia farmareita, sporttisia avoautoja ja ketteriä maastureita haasteellisempien maastojen valloittamiseen.
Suuntaa lentoasemalta Bulgarian pääkaupungin sykkeeseen

Suuntaa lentoasemalta Bulgarian pääkaupungin sykkeeseen

Sofian lentoasema (SOF) tunnetaan myös nimellä Letishte Sofia-Vrazhdebna. Se sijaitsee 10 kilometrin päässä maan pääkaupungista Sofiasta. Ajomatka Sofian lentoasemalta keskustaan kestää suurin piirtein 20 minuuttia, riippuen liikenteestä. Itse autonvuokraus Sofian lentoasemalla sijaitsee lentoaseman molemmissa terminaaleissa, jotta asiakkaamme tavoittavat meidät paremmin. Autonvuokrauksemme Sofian lentoaseman terminaalissa 1 palvelee low cost -lentojen asiakkaita. Terminaalissa 1 toimivat kaikki halpalentoyhtiöt. Voit ottaa rennosti jo lennon aikana, kun tiedät autonvuokrauksen Sofian lentoasemalla palvelevan asiakkaitaan terminaalissa 1 ympäri vuorokauden, silloinkin kun toimisto on kiinni. Voit nimittäin noutaa ja palauttaa varaamasi ajoneuvon myös toimipisteeseemme aukioloaikojen ulkopuolella, toimistomme on auki aina varhaisesta aamusta iltamyöhään.
Huoletonta kaupunkimatkailua vuokra-autoillen Sofian lentoasemalta lähtien

Huoletonta kaupunkimatkailua vuokra-autoillen Sofian lentoasemalta lähtien

Suuria metropoleja on hauska lähteä valloittamaan omin neuvoin ja omaan tahtiin. Kun et etene jonkun toisen ennalta määrättyä reittiä, saatat löytää paikallisia helmiä, kuten hyviä ravintoloita ja luonnonkauniita, rauhallisia luontokohteita, joissa kukaan tuttavasi ei ole vielä koskaan käynyt. Näistä kohteista muutkin haluavat kuulla matkan jälkeen. Ota keskustassa kohteeksi Borisova Gradinan viehättävä puistoalue, jonka läheisyyteen voit jättää ajokkisi ja verrytellä jonkin aikaa kävellen. Nauti kaupungin runsaasta kulttuuritarjonnasta ja poikkea johonkin alueen lukuisista museoista, vaikkapa sotilaallisen historian museossa. Mikäli arkkitehtuuri kiinnostaa, kannattaa harkita päiväretkeä lähialueelle Koprivshtitsaan, joka on tunnettu alueelle tyypillisestä arkkitehtuurista.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Sofia Lentoasema T1
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Sofia Lentoasema T1.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Sofia Lentoasema T1?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Sofia Lentoasema T1?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Sofia Lentoasema T1 syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Sofia Lentoasema T1
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Sofia Lentoasema T1?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?