Auton vuokraus toimipisteestä Sofia Lentoasema T2

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Sofia Lentoasema T2

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Sofia Lentoasema T2 alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Sofia Lentoasema T2 toimipaikkaan

Osoite

T2 - Sofia Airport, 1000 Sofia, Bulgaria
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:30

Palvelumme toimipaikassa Sofia Lentoasema T2

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Sofian lentoasemalla sijaitsee näppärässä paikassa uuden terminaali 2:n luona ja tarjoaa monipuolisia autonvuokrauspalveluita sekä erilaisia lisäpalveluita ja vakuuksia matkasi tueksi. Toimipisteemme mahdollistaa varaamasi vuokra-auton noudon ja palautuksen joustavasti, myös palveluaikojemme ulkopuolella. Toimipisteemme ajoneuvokalusto kattaa niin perinteisiä henkilöautoja kuin farmareitakin, mutta lisäksi myös laajasti erilaisia maastureita ja upeita avo- ja urheiluautoja, joiden avulla lisäät elämääsi helposti palasen luksusta. Huomaathan myös, että autonvuokraus Sofian lentoaseman terminaali 2:n toimipisteessä on mahdollista myös alle 25-vuotiaille asiakkeillemme.
Sofian kansainvälinen lentoasema

Sofian kansainvälinen lentoasema

Bulgarian pääkaupungin suurin lentoasema (SOF) sijaitsee noin kymmenen kilometriä pääkaupungista itään, ja matkaan kuluu vuokra-autolla vain noin kymmenisen minuuttia, ruuhkasta riippuen. Autonvuokraus Sofian lentoaseman terminaalissa 2 sujuu joustavimmin jos hoidat sen etukäteen, sillä silloin voit noutaa varaamasi auton lentoaseman toimipisteestä myös aukioloaikojemme ulkopuolella, saapui lentosi sitten mihin aikaan tahansa. Voit kuitenkin hoitaa vuokrauksen myös vierailemalla lentoaseman toimipisteessämme, tai jossakin muussa toimipisteessämme, joita kaupungista löytyykin lukuisia sen keskeisiltä paikoilta. Kun varaat käyttöösi vuokra-autoa Sofian lentoasemalta muitathan kuitenkin, että takaamme vuokra-autoistamme aina tiettyyn autoluokkaan kuuluvan ajoneuvon, emme tiettyä automerkkiä tai -mallia.
Liikenteessä vuokra-autollamme

Liikenteessä vuokra-autollamme

Euroopan metropoleista raikkaalla tavalla poikkeava kodikas, yli 2000 vuoden ikäinen Sofia sijaitsee vuorten ympäröimänä maan länsiosassa. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on ehdottomasti Aleksanteri Nevskin katedraali, jonka sisältä löytyy myös maan keskiaikaista taidetta esittelevä museo. Tämän upean ortodoksisen katedraalin vieressä kohoaa Pyhän Sofian kirkko, joka kuuluu kaupungin vanhimpiin rakennuksiin. Lisäksi kaupungissa vieraillessa kannattaa piipahtaa ainakin Kulttuuripalatsi NDK:ssa sekä Pyhän Nedelyan kirkossa, jotka molemmat löytyvät kaupungin keskustasta. Vuokra-autolla saat kaupungista kuitenkin enemmän irti, sillä voit vaivattomasti liikkua myös keskusta-alueen ulkopuolella. Voit esimerkiksi ajaa upealle Vitosha-vuorelle, jossa sijaitseva puistoalue on koko Balkanin niemimaan vanhin. Upeiden maisemien ja alueella sijaitsevien loistavien ravintoloiden ohella voit vierailla hiihto- ja laskettelukeskuksessa tai vuoren juurella sijaitsevissa lukuisissa historiallisissa keskiaikaisissa luostareissa. Myös kauempana keskustasta sijaitseva Boyanan kirkko sekä historiallinen ja sotahistoriallinen kansallismuseo ovat mielenkiintoisia ja autolla helposti tavoitettavia vierailukohteita.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Sofia Lentoasema T2
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Sofia Lentoasema T2?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Sofia Lentoasema T2 sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Sofia Lentoasema T2.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Sofia Lentoasema T2?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 422 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,6)
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Sofia Lentoasema T2
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Sofia Lentoasema T2?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Sofia Lentoasema T2?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?