Auton vuokraus toimipisteestä Sofia Downtown

 

Suosituin kohteessa Sofia Downtown

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Sofia Downtown alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Sofia Downtown

Osoite

127 Georgi S Rakovski, 1000 Sofia, Bulgaria
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Sofia Downtown

Saavutat Sofian upeimmat kohteet Sixtin vuokra-autolla

Saavutat Sofian upeimmat kohteet Sixtin vuokra-autolla

Tutustu Bulgarian pääkaupunkiin, Sofiaan, oman aikataulusi rennosta ja vapaasta tahdista nauttien valitsemalla autonvuokraus Sixtiltä Sofia Sense Hotelista. Tee varauksesi verkkosivuillamme tai puhelimitse hyvissä ajoin ennen matkaa ja valitse haluamasi ajoneuvokategoria. Valittavanasi on koko joukko laadukkaita vuokra-autoja Sofia Sense Hotelissa, kuten henkilöautoja, farmareita, urheilu- ja avoautoja, maastureita sekä pakettiautoja. Sixt Autovuokraamo Sofia Sense Hotel toimii kätevällä periaatteella, jonka myötä tuomme sinulle vuokra-auton ja avaimet hotellin vastaanottotiskille. Muista siis ilmoittaa puhelinnumero ja sähköpostiosoite, josta olet tavoitettavissa matkallasi Sofiassa. Autonvuokraus Sofia Sense Hotelin kautta on yksinkertaista ja helppoa, joten voit nauttia matkastasi huoletta, olipa kyseessä sitten loma perheen kesken, työmatka, tai mikäli tarvitset vuokra-auton käyttöösi muuten vain.
Korkeatasoista palvelua ja laadukkaita vuokra-autoja Sixtiltä

Korkeatasoista palvelua ja laadukkaita vuokra-autoja Sixtiltä

Sixt tarjoaa Euroopan kolmen kärkeen sijoittuvat vuokra-autot kilpailukykyisin hinnoin. Uusimmat vuokra-automme ovatkin keskimäärin vain kolmen kuukauden ikäisiä. Lisäksi Sixtin asiakkaana saat laadukasta palvelua, jota olemme hioneet jo yli sadan vuoden ajan. Vuonna 1912 perustettu saksalainen perheyritys onkin levinnyt maailmanlaajuiseksi ketjuksi, joka toimii nykyään yli 2000 toimipisteessä ja yli 105 maassa. Vuokra-autokategorioitamme ovat henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot, maasturit sekä pakettiautot. Valitse haluamasi ajoneuvokategoria, josta henkilökuntamme valikoi sinulle tarpeitasi vastaavan vuokra-auton. Huomaathan, ettemme valitettavasti voi luvata tiettyä automallia. Lisäksi voit valita erilaisia lisäpalveluja vuokrapakettiisi, kuten turvaa tuovia vakuutuksia tai kätevän GPS-navigaattorin, joka ohjaa sinut perille oikeaan osoitteeseen. Lastenistuimet lisäävät mukavuutta koko seurueelle, kun mukana on pieniä lapsia. Lisää useita kuljettajia, alle 25-vuotiaat kuljettajat mukaan lukien, ja nautit matkastasi enemmän. Muista myös hyödyntää rajattoman kilometrimäärän tarjouksemme etenkin pidemmillä automatkoilla. Tutustu kaikkiin sääntöihin ja ehtoihin verkkosivuillamme.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Sofia Downtown

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Sofia Downtown?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Sofia Downtown sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Sofia Downtown.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Sofia Downtown?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 62 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Matka Sixtille
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Sofia Downtown

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Sofia Downtown?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Sofia Downtown?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?