Autonvuokraus
Sofia Lentoasema T1
Piilota
Bulgaria // Sofia // Sofia Lentoasema T1
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sofia Lentoasema T1: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: T1 - Sofia Airport
  1000 Sofia BG +359-29459276
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:30
Juhlapyhä08:00 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Sofian lentoaseman terminaalissa 1 antaa sujuvan ja luontevan jatkon matkaasi tyylikkään ja edullisen vuokra-auton muodossa. Jos saavut halpalentoyhtiön lennolla, saavut terminaaliin 1, seuraa vain opasteita lentokoneelta kohti autonvuokrauksen Sofian lentoaseman toimipistettämme terminaalissa 1 ja pääset pian jatkamaan matkaasi oman suunnitelmasi mukaan. Valitse vain tarpeisiisi ja matkaseurueesi kokoon sopiva autokategoria. Huomaathan, ettemme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia, mutta ajoneuvomme ovat keskimäärin vain kolme vuotta vanhoja, joten saat nauttia matkastasi uuden menopelin kyydissä tai ratissa. Valikoimistamme löytyvät kätevät henkilöautot perheiden ja yksin matkustavien käyttöön sekä tilavia farmareita, sporttisia avoautoja ja ketteriä maastureita haasteellisempien maastojen valloittamiseen.

Suuntaa lentoasemalta Bulgarian pääkaupungin sykkeeseen

Sofian lentoasema (SOF) tunnetaan myös nimellä Letishte Sofia-Vrazhdebna. Se sijaitsee 10 kilometrin päässä maan pääkaupungista Sofiasta. Ajomatka Sofian lentoasemalta keskustaan kestää suurin piirtein 20 minuuttia, riippuen liikenteestä. Itse autonvuokraus Sofian lentoasemalla sijaitsee lentoaseman molemmissa terminaaleissa, jotta asiakkaamme tavoittavat meidät paremmin. Autonvuokrauksemme Sofian lentoaseman terminaalissa 1 palvelee low cost -lentojen asiakkaita. Terminaalissa 1 toimivat kaikki halpalentoyhtiöt. Voit ottaa rennosti jo lennon aikana, kun tiedät autonvuokrauksen Sofian lentoasemalla palvelevan asiakkaitaan terminaalissa 1 ympäri vuorokauden, silloinkin kun toimisto on kiinni. Voit nimittäin noutaa ja palauttaa varaamasi ajoneuvon myös toimipisteeseemme aukioloaikojen ulkopuolella, toimistomme on auki aina varhaisesta aamusta iltamyöhään.

Huoletonta kaupunkimatkailua vuokra-autoillen Sofian lentoasemalta lähtien

Suuria metropoleja on hauska lähteä valloittamaan omin neuvoin ja omaan tahtiin. Kun et etene jonkun toisen ennalta määrättyä reittiä, saatat löytää paikallisia helmiä, kuten hyviä ravintoloita ja luonnonkauniita, rauhallisia luontokohteita, joissa kukaan tuttavasi ei ole vielä koskaan käynyt. Näistä kohteista muutkin haluavat kuulla matkan jälkeen. Ota keskustassa kohteeksi Borisova Gradinan viehättävä puistoalue, jonka läheisyyteen voit jättää ajokkisi ja verrytellä jonkin aikaa kävellen. Nauti kaupungin runsaasta kulttuuritarjonnasta ja poikkea johonkin alueen lukuisista museoista, vaikkapa sotilaallisen historian museossa. Mikäli arkkitehtuuri kiinnostaa, kannattaa harkita päiväretkeä lähialueelle Koprivshtitsaan, joka on tunnettu alueelle tyypillisestä arkkitehtuurista.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:30
Juhlapyhä08:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sofia Lentoasema T1 SOFT99 T1 - Sofia Airport 1000 Sofia 42.695000, 23.408333 +359-29459276

Sixt-toimipiste Sofia Lentoasema T1 SOFT99

T1 - Sofia Airport
1000 Sofia
 
Puhelinnro +359-29459276

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service