Autonvuokraus
Varna
Piilota
Bulgaria // Varna
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Varna

Sixt Autovuokraamo Varnassa tarjoaa käyttöösi monipuolisen ja hyvin varustellun autovalikoiman. Pääset halutessasi ajamaan pienellä kaupunkiautolla, suuremmalla perheluokan vuokra-autolla, premium-ajoneuvolla tai vaikkapa maasturilla. Voit valita itsellesi tarpeelliset lisäpalvelut varatessasi vuokra-autoa. Tutustu autokalustoon ja edullisiin hintoihimme verkkosivullamme ja varaa käyttöösi sopiva ajopeli.

 
 • Varna Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Int. Airport, Arrivals Hall 1
  9000 Varna

  ma. - su.09:00 - 21:00
  Juhlapyhä09:00 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Golden Sands/International h-l

  Sixt Autonvuokraus
  Golden Sands
  9007 Varna

  ma. - pe.09:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Golden Sands/Melia Hermitage

  Sixt Autonvuokraus
  Golden Sands Resort 1
  9007 Varna

  ma. - pe.10:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Varna/Astor Garden Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Saints Constantine and Helena
  9006 Varna

  ma. - pe.10:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Laadukasta autonvuokrausta Varnassa

Sixt Autovuokraamo palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Nappiin osunut vuokra-auton valinta, asiantunteva palvelu ja hyödylliset lisäpalvelut ovat hyvä perusta sille, että voit keskittyä huoletta matkasi päätarkoitukseen, oli se sitten lomailu tai työ. Näppärä kaupunkiauto on oiva valinta yksin tai kaksin matkustavalle. Hieman suurempiin sedan- ja farmarimalleihin sopii perhe tavaroineen mainiosti. Maasturit ja premium-luokan ajopelit tarjoavat tilaa ja tyyliä. Minibusseista löytyy vastaus jopa yhdeksän hengen tilantarpeeseen. Voit valita varauksen yhteydessä itsellesi autokategorian, mutta tiettyä automerkkiä tai -mallia emme voi taata. Autovuokraamomme Varnassa tarjoaa monia edullisia lisäpalveluja. Vakuutuksen lisäturvaksi voi ottaa matkan jatkumisturvan, kolari-, varkaus- ja lasiturvan. Myös GPS-navigaattori, tavarateline ja talvikeleihin lumiketjut ovat tarjolla autonvuokraukseen Varnassa. Lapsiperheiden menopeliin saa erikokoisia lasten turvaistuimia. Tarvittaessa vuokra-autoon voi nimetä varakuljettajan.

Ota ilo irti Mustanmeren rannikosta ja Varnan nähtävyyksistä vuokra-autolla

Euroopan vanhimmaksi kaupungiksi tituleerattu Varna sijaitsee Mustanmeren rannikolla ja se on Bulgarian kolmanneksi suurin kaupunki. Laajat hiekkarannat täyttyvät varsinkin kesäisin kansainvälisillä turistimassoilla ja kaupunki onkin Bulgarian vilkkain ja kansainvälisin turistipaikka. Lähellä rantaa sijaitsee yli 70 000 näyttelyesineen merenkulkumuseo, joka toimii samalla myös laivastomuseona. Lapsiperheiden kannattaa ajella vuokra-autolla Varnan rantateitä, sillä muutaman kilometrin säteeltä löytyvät niin eläintarha, delfinaario kuin akvaariomaailmakin. Kaupungin pitkään historiaan voi tutustua ajamalla pari kilometriä sisämaahan päin arkeologiseen museoon. Kaupunginmuseon liepeiltä löytyy 100-400-luvuilta peräisin olevia antiikin aikaisia raunioita. Noin viidentoista kilometrin päässä on Aladzhan noin tuhannen vuoden ikäinen kiviluostari. Jos lapsille aika käy pitkäksi, oivana vinkkinä on vierailu Detski Kat -huvipuistoon, jossa päivän saa kulumaan nopeasti.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service