Autonvuokraus
Guapiles/Delivery Service
Piilota
Costa Rica // Guapiles // Guapiles/Delivery Service
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Guapiles/Delivery Service: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Delivery and Collection
  . Guapiles CR +506-2431-3803
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - la.10:00 - 17:00
 
 

Sixt Guapiles Delivery Service odottaa vuokra-autoilijaa

Tervetuloa Costa Ricaan ja Sixt Guapiles Delivery Serviceen, joka on valmis tarjoamaan sinulle laajasta ja kilpailukykyisestä autovalikoimastaan juuri tälle reissulle sopivan ajoneuvon. Mikäli olet liikematkalla tai lomareissulla, meillä on tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopiva vuokra-auto ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa tämän valinnan kanssa mielellään. Sixt Guapiles Delivery Service toimittaa vuokra-autosi valitsemaasi nouto-osoitteeseen ja kehotammekin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme ja sopimaan heidän kanssaan auton vuokrauksesta ja noudosta. Laajaan autovalikoimaamme pääset tutustumaan kätevästi verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Vuokra-autolla on helppo tutustua Guapilesiin, joka on tunnettu kauniista rannoistaan ja banaaniviljelmistään. Vuokra-auton kyydissä pääset helposti tutustumaan myös 60 km päässä sijaitsevaan Costa Rican pääkaupunkiin, San Joseen. Käytännölliset vuokrahenkilöautomme ja -maasturimme kuljettavat seurueen kuin seurueen mukavasti kohteeseen ja näyttävät maasturit taitavat haastavammatkin reitit huoletta.

Guapiles odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Sixt Guapiles Delivery Service tarjoaa reissaajalle laadukkaat ja uudet automallit, jotka ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Ilmastoidussa autossa onkin mukava tutustua trooppisiin maisemiin ja nähtävyyksiin. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Sixtiltä on saatavissa myös käytännölliset lisäpalvelut, jotka tekevät ajokokemuksestasi entistä paremman. Costa Ricaan tutustuminen käy monipuolisesti ja kätevästi, kun vuokra-autossasi on GPS-navigaattori, joka ohjaa sinut perille, minne auton keulasi osoittaakin. Lapsiperheille suosittelemme vuokra-autoon asennettavia lastenistuimia, jotka turvaavat perheen pienimpien kyydit. Jos matkassa on useampi innokas kuski, voidaan varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jonka kanssa pääset ajonautinnon jakamaan. Automatkoille lisäturvaa tuovat myös kattavat vakuutuksemme, jotka ovat tutustumisen arvoisia. Muutokset ja peruutukset varauksiin teet maksutta, jos niille tulee tarvetta. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään viikon jokaisena päivänä valitsemaan juuri tälle reissulle sopivan ajoneuvon.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.10:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Guapiles/Delivery Service SJON01 Delivery and Collection . Guapiles 10.202789, -83.780193 +506-2431-3803

Sixt-toimipiste Guapiles/Delivery Service SJON01

Delivery and Collection
. Guapiles
 
Puhelinnro +506-2431-3803

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service