Autonvuokraus
Liberia
Piilota
Costa Rica // Liberia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Liberia

Sixt Autovuokraamo Liberia on varma valinta autonvuokraus-asioissa Costa Rican matkalla. Kauttamme löydät vaihtoehtoja kattavan autovalikoimamme ja asiantuntevan palvelumme ansiosta. Saatavilla olevista vuokra-autoista saat ajankohtaisimman tiedon verkkosivuiltamme. Autokalustostamme löydät erikokoiset henkilöautot ja maasturit. Matkustitpa sitten yksin, perheen kanssa tai ryhmässä, teemme autonvuokrauksestanne helppoa. Asiakaspalvelumme myös palvelee sinua asiantuntevasti autonvuokraukseen liittyen, mikäli sinulla on jotain kysyttävää. Otathan rohkeasti yhteyttä meihin.

 
 • Liberia(Costa Rica) Lentoasema
  Plaza Futura Guanacaste
  50101 Liberia

  ma. - su.08:00 - 19:30
  Juhlapyhä08:00 - 19:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Liberia(Costa Rica) Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Plaza Futura Guanacaste
  50101 Liberia

  ma. - su.08:00 - 19:30
  Juhlapyhä08:00 - 19:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Liberian Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto lisäpalveluineen

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Liberiassa on vaivatonta. Tutustu valikoimaamme verkkosivuillamme, ja etsi itsellesi sopiva ajankohta sekä tarvettasi vastaava vuokra-auto. Ajoneuvomme ovat uusia ja kattavasti varusteltuja. Vakiovarusteiden lisäksi useimmissa autoissa on lisävarusteena esimerkiksi vakionopeudensäädin. Automme ovat uusia ja tunnettujen merkkien valmistamia. Huomioithan kuitenkin, ettei Sixt Autovuokraamo voi taata sinulle tiettyä automerkkiä tai mallia, vaan ainoastaan valitsemasi kategorian auton. Voit valita vuokraukseesi myös lisäpalveluja. Kattavat vakuutuspakettimme turvaavat sinua vahingon sattuessa, joten voit keskittyä nauttimaan matkastasi, joko yksin tai yhdessä.

Tutki Liberiaa ja Costa Ricaa vuokra-auton avulla

Liberia on Guanacasten provinssin pääkaupunki ja samalla myös suurin kaupunki. Se sijaitsee noin 215 kilometriä Costa Rican pääkaupungista San Josésta koilliseen. Kaupungin lempinimi on valkoinen kaupunki, joka juontaa juurensa siitä, että teiden pohjat ja talojen pinnat on aikanaan tehty valkoisesta sorasta. Kaupungin keskustassa on kirkko ja aukio, jonka laidoilta löydät lukuisia kauppoja ja ravintoloita. Jos haluat rantalomailla, Sixt Autovuokraamosta vuokratulla autolla kuljet helposti alueen suosituimmille rannoille, kuten esimerkiksi Playa Del Cocolle noin 45 km päähän Liberiasta. Lapsiperheille ykköskohde voi olla Afrikkalainen safari ja eläintarha Africa Mia, joka sijaitsee noin 4 kilometria kaupungin keskustasta.

Luonnonystäville Rincón de la Vieja Volcano -luonnonpuisto kuumine lähteineen, vesiputouksineen ja vaeltelureitteineen toimii loistavasti. Matkaa luonnonpuistoon tulee noin 40 minuuttia. Kaupungin liepeillä on myös upea Museo de Sabadero joka on ehdottomasti vierailun arvoinen. Jos haluat tutustua lähialueisiin tarkemmin, teet sen helpoiten Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla. Pyyhkäise vaikkapa maan pääkaupunkiin San Joséen nauttimaan suurkaupungin tunnelmasta ja sen lukuisista palveluista. Matka sinne kestää liikenteestä riippuen nelisen tuntia. Me Sixtillä haluamme, että voit Liberian matkallasi keskittyä oleelliseen ja pidämme huolen siitä, että autonvuokraus olisi sinulle mahdollisimman mutkatonta.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service