Autonvuokraus
Penas Blancas (CR)
Piilota
Costa Rica // Penas Blancas (CR)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Penas Blancas (CR)

Jos olet matkaamassa Nicaraguasta Costa Ricaan tai haluat tutustua Guanacasten maakuntaan Costa Ricassa, on autonvuokraus Sixtiltä Penas Blancasissa kaikkein kätevin tapa päästä liikkumaan paikasta toiseen. Sixtin autokalustossa sinulla on valittavana niin henkilöautot, farmarit, kuin maasturitkin käyttöösi - vuokraus sujuu toimipisteessämme näppärästi ja helposti, ja halutessasi toimitamme vuokra-auton sinulle. Löydät kattavasta autovalikoimastamme varmasti mieleisesi ajoneuvon, ja voit tutustua valikoimaamme etukäteen myös verkkosivuillamme.

 
 • Penas Blancas/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery and Collection
  . Penas Blancas

  ma. - su.09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Penas Blancasissa tarjoaa menopelin matkallesi

Kun haluat luotettavan, laadukkaan vuokra-auton käyttöösi, suosittelemme kääntymään Sixtin Autovuokraamon puoleen Penas Blancasissa. Meiltä löydät niin sopivan vuokra-auton tarpeisiisi ja voit valita matkaasi varten myös halutessasi lisäpalveluja. GPS-navigaattorilla löydät perille tiukimmassakin paikassa ja lastenistuimessa lapsesi matkustaa turvallisesti mukanasi. Voit valita tilaukseesi myös lisäkuljettajan tai vakuutuksen, ja myöskin alle 25-vuotiaiden on mahdollista vuokrata ajoneuvo kauttamme. Huomioithan kuitenkin matkaa suunnitellessasi ja tilausta tehdessäsi, että voimme taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, mutta emme tiettyä automerkkiä tai -mallia.

Penas Blancas on rajapyykki kahden maan välillä

Penas Blancas sijaitsee kahden maan, Costa Rican ja Nicaraguan, rajalla Costa Rican puolella. Penas Blancas ei vastoin yleistä luuloa ole pieni kaupunki, vaan lähinnä rajapyykki, joka tarjoaa matkailijalle itsessään vain joitakin ravintoloita, matkamuistomyymälöitä sekä mahdollisuuden rahanvaihtoon. Nappaamalla Sixtin vuokra-auton allesi Penas Blancasista pääset kätevästi tutustumaan Guanacasten kauniiseen provinssiin upeine hiekkarantoineen, joista esimerkiksi Tamarindo on lähes ympäri vuoden kestävine auringonpaisteineen yksi kuuluisimmista rantalomailijoiden suosimista kohteista, joka tarjoaa paljon nähtävää ja tekemistä. Kokeile hevosratsastusta, ihaile merenalaista elämää snorklaamalla tai sukeltamalla, lekottele hiekalla ja vain nauti elämästä ja auringosta, tai lähde bongailemaan eksoottisia lintuja, eläimiä ja matelijoita luonnollisessa tilassaan rannoilla.

Suosittuja matkailukohteita lähistöllä ovat myös Rincon de la Viejan kansallispuisto aktiivisine ja uinuvine tulivuorineen ja vesiputouksineen, tai yksi maan ensimmäisistä kansallispuistoista, Santa Rosa. Hurautat näihin kohteisiin vuokra-autolla hetkessä. Kun matkustusmuodon valinta Penas Blancasin matkalle on autonvuokraus, anna Sixtin auttaa kuljettamaan sinut kohti hurmaavia elämyksiä ja ihania muistoja kauniissa Latinalaisessa Amerikassa!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service