Autonvuokraus
Penas Blancas/Delivery Service
Piilota
Costa Rica // Penas Blancas (CR) // Penas Blancas/Delivery Service
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Penas Blancas/Delivery Service: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Delivery and Collection
  . Penas Blancas CR +506-24313803
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Peñas Blancas Delivery Service palvelee sinua Costa Ricassa

Pohjois-Costa Ricassa sijaitseva, pieni ja kauniin vehreä Peñas Blancaksen alue on vielä suuremmilta turistiryntäyksiltä välttynyt ja tulee mukavasti tutuksi Sixt Autovuokraamo Peñas Blancas Delivery Servicen laadukkailla ajoneuvoilla. Laaja ajoneuvovalikoimamme kattaa niin tilavat farmarit kaikkien tarvittavien varusteiden ja seurueen jäsenten kuljettamiseen, suorituskykyiset maasturit vaikkapa sademetsien tutkiskeluun tai tilavaksi ja varmaksi toimistoksi työmatkan ajaksi, ja taloudellisemmat sedanit budjettitietoisille matkaajille. Peñas Blancas Delivery Servicen toimipisteemme ei ole kiinteä paikka kartalla, vaan tuomme ennalta varaamasi ajoneuvon valitsemaasi osoitteeseen Peñas Blancaksen alueella. Voit näppärästi tehdä varauksen joko verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme ja syöttää tarvittavat tiedot varauksen yhteydessä. Upeaa luontoa on Costa Ricassa runsain mitoin tarjolla, joten saatuasi Sixtin vuokra-ajoneuvon voit aloittaa seikkailun vaikkapa Dino Park Blue River Costa Ricasta, koko perheen suosimasta dinosauruspuistosta, joka sijaitsee noin 87 kilometriä etelään tai Santa Rosan vehreästä kansallispuistosta, noin 50 kilometriä etelään, kätevästi valtatietä 1 pitkin. Mukavan viilennyksen ja rentoutuksen antaa noin 40 kilometriä etelässä sijaitseva, suosittu Playa Rajadan ranta. Anna seikkailun ja Sixt Peñas Blancas Delivery Servicen vuokra-auton viedä ja ihastuttaa!

Hyödynnä autonvuokrauspisteemme Peñas Blancas Delivery Servicen edulliset tarjoukset ja koe enemmän

Kätevillä lisäpalveluillamme ja -varusteillamme täydennät ajokokemustasi, turvaat perheen pienimpien matkan ja pienennät omavastuuta yllättävien tilanteiden varalta. Varatessasi ajoneuvoa voit samalla valita varaukseesi mm. näppärän GPS-navigaattorin, joka neuvoo reitit vieraammillakin tieosuuksilla etkä myöhästy tärkeistä kokouksista. Erikokoiset lasten turvaistuimet odottavat valmiina ajoneuvossa valittuasi ne varaukseesi, ja lisäkuljettajalisää kannattaa hyödyntää silloin, kun seurueessa on useampia kuljettajia ja halutaan jakaa ajonautintoa. Tutustu Väli-Amerikan rikkaaseen luontoon ja eläimistöön valitsemalla Sixt Peñas Blancas Delivery Servicen toimipisteen laadukas ajoneuvo seuraavalle matkallesi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Penas Blancas/Delivery Service LIRN01 Delivery and Collection . Penas Blancas 11.210861, -85.613258 +506-24313803

Sixt-toimipiste Penas Blancas/Delivery Service LIRN01

Delivery and Collection
. Penas Blancas
 
Puhelinnro +506-24313803

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service