Autonvuokraus
San Jose
Piilota
Costa Rica // San Jose
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa San Jose

Autonvuokraus Sixtin Autovuokraamosta onnistuu luontevasti San Josen lentokentällä saapuessasi Costa Ricaan. Autokalustossa on runsas autovalikoima, josta voit valita itsellesi sopivan ajoneuvon makusi mukaisesti. Henkilöautolla tai farmarilla pääset kätevästi liikkumaan San Josessa ja sen lähiympäristössä, tai mikäpä estäisi sinua ottamasta allesi urheilu- tai avoautoa sekä nauttimaan täysin siemauksin trooppisen ilmaston lämmöstä tai vauhdin huumasta. Maasturi on turvallinen vaihtoehto vuokra-autoksi tutustuessasi Costa Ricaan ja sen maanteihin, etenkin suunnatessasi läheisiin kansallispuistoihin tulivuoria ja luontoa ihailemaan. Pakettiauton vuokraus puolestaan mahdollistaa isommankin retkivarustuksen mukaan ottamisen.

 
 • San Jose (Costa Rica) Lentoas.

  Sixt Autonvuokraus
  Oficentro Plaza aeropuerto C3
  . Alajuela

  ma. - su.06:00 - 22:00
  Juhlapyhä06:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • San Jose Curridabat

  Sixt Autonvuokraus
  Frente Indoor Club Curridabat
  1000 San Jose

  ma. - pe.08:30 - 17:30
  la.09:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • San Jose La Uruca

  Sixt Autonvuokraus
  Edificio Galicia Avenida 39
  10107 San Jose

  ma. - pe.08:00 - 12:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus San Josessa on näppärää ja helppoa

Eksoottinen Costa Rica tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa, ja vuokra-auton nappaaminen allesi Sixtin Autovuokraamosta San Josessa on mitä sujuvin tapa päästä nauttimaan tämän hurmaavan maan erilaisista, huikeista elämyksistä. Kattavat lisäpalvelumme antavat sinulle mahdollisuuden valita muun muassa nelivedon tai lastenistuimen, tai vuokra-auton vuokraamisen alle 25-vuotiaana. Jos haluat päästä tutkimaan tätä kaunista Latinalaisen Amerikan maata laajemmin, voi lisävakuutus matkallesi olla hyvä idea kaiken varalta ajoittain huonokuntoisten maanteiden ja vaihtelevien sääolojen vuoksi. Otathan huomioon, että Sixt voi taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, ei tiettyä automerkkiä tai -mallia.

San Jose on Costa Rican pääkaupunki ja vilkas keskus

San Jose on asukasluvultaan Costa Rican suurin kaupunki ja kuuluisa muun muassa yliopistoistaan ja eurooppalaisen arkkitehtuurin inspiroimista teattereistaan, joista mainittakoon esimerkiksi Costa Rican Kansallisteatteri ja Melico Salazar. Luonnon ystäville San Josessa on paljon kauniita puistoja nähtäväksi ja koettavaksi, kuten muun muassa kansallispuisto Parque Nacional, jonne matkaaminen sujuu kätevästi vuokra-autolla. Eläinten ystäville Simon Bolivarin eläintarha voi olla vierailemisen arvoinen paikka, sillä täällä voit ihailla paikallisia, eksoottisia eläimiä. Autonvuokraus San Josessa antaa sinulle huippuhienon mahdollisuuden päästä tutustumaan myös maan entisen pääkaupungin, Cordoban ja Guapilesin kauniisiin kaupunkeihin, jotka sijaitsevat vain lyhyen ajomatkan päässä. Sixtin vuokra-autolla teet matkastasi vielä antoisamman ja kokemuksestasi Costa Ricassa entistä kattavamman!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service