Autonvuokraus
San Jose (Costa Rica) Lentoas.
Piilota
Costa Rica // San Jose // San Jose (Costa Rica) Lentoas.
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus San Jose (Costa Rica) Lentoas.: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Oficentro Plaza aeropuerto C3
  . Alajuela CR +506-2431-3803
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SJO
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 22:00
Juhlapyhä06:00 - 18:00
 
 

Jatka matkaasi suoraan San Josen lentoasemalta poikkeamalla noutamaan Sixt Autovuokraamosta mieleisesi vuokra-auto. Seuraa vain opasteita kohti Sixtin busseja, jotka kuljettavat sinut ja matkaseurueesi terminaalin edestä autovuokraamomme San Josen lentoaseman toimipisteeseen. Busseja ei tarvitse odottaa, sillä niitä kulkee autovuokraamon ja lentoaseman välillä jatkuvasti saapuvien lentojen välillä. Vuokra-autoa varatessa kannattaa valita autokategoria tarpeidesi ja matkaseurueesi mukaan. Automallia tai merkkiä emme voi taata. Jos matkustat perheen kanssa, tilava henkilöauto tai farmari voi olla paras vaihtoehto. Jos taas liikut yksin, vaikkapa liikematkalla, saatat vihdoin haluta kokeilla, kuinka näpsäkkä avoauto kulkee aurinkoisessa Costa Ricassa. Mikäli matkustat San Josen ulkopuolelle, kannattaa varautua vaatimattomasti hoidettuihin teihin ketterällä maasturilla.

Helppo autonvuokraus San Josen lentoasemalla

San Josen Lentoasema (SJO) tunnetaan myös nimellä Juan Santamarían lentoasema. Lentokenttä sijaitsee Alajuelan kaupungin vieressä, 17 kilometrin etäisyydellä San Josesta eli ajomatka pääkaupunkiin kestää noin puoli tuntia, riippuen liikenteen määrästä. Autonvuokrausta San Josen lentoaseman toimipisteen lisäksi tarjoamme pääkaupungin keskustassa, jossa sijaitsee toinen toimipisteemme. Mikäli haluat palauttaa auton ennemmin Los Yosesiin, valitse toinen toimipiste varausta tehdessäsi. Saapuessasi toimipisteeseemme saat varaamasi ajoneuvon välittömästi käyttöön olipa toimistomme auki tai kiinni. Sekä ajoneuvon nouto että palautus onnistuvat myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Autonvuokraus San Josen lentoasemalta antaa sinun jatkaa matkaasi täysin omaan tahtiisi. Voit vaihtaa matkasuunnitelmaasi milloin tahansa tuntuu siltä, että viihdyt jossain kohteessa kauemmin kuin olit alun perin ajatellut.

Koe San Josen rikas kulttuuritarjonta ja pittoreskit luontokohteet

San Jose on paitsi eläväinen metropoli myös vehreä ja kaunis luontokohde. Lähialue onkin ekomatkaajien ja vaeltajien suosiossa. Jos olet kiinnostunut lähtemään vaellukselle vaikkapa Parque Nacional -luonnonpuistoon, voit ajaa vuokra-autolla ensin kohtaamispaikalle ja jatkaa sieltä matkaasi jalan. Vuokra-autolla San Josessa pääset näppärästi toisistaan joskus hyvinkin kaukana oleviin kulttuurikohteisiin. Kaupungin laidalta toiselle liikkuminen julkisin kulkuneuvoin vie suuren osan ajasta, jonka voisit viettää itse kohteessa. Kokeile paikallisia herkkuja joko alueen suosituimmissa ravintoloissa tai markkinoilla. Kaupungin intensiivinen mutta rento ilmapiiri imaisee sinut pian latinalaiseen elämänrytmiinsä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 22:00
Juhlapyhä06:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste San Jose (Costa Rica) Lentoas. SJO Oficentro Plaza aeropuerto C3 . Alajuela 9.999937, -84.188409 +506-2431-3803

Sixt-toimipiste San Jose (Costa Rica) Lentoas. SJO

Oficentro Plaza aeropuerto C3
. Alajuela
 
Puhelinnro +506-2431-3803

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service