Autonvuokraus
Curacao
Piilota
Curacao // Curacao
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Curacao

Sixt Autovuokraamosta Curacaolla saat käyttöösi laadukkaan vuokra-auton, jolla on mukava hurauttaa saari päästä päähän ja takaisin. Tarjolla on hyvin varusteltuja ja monen kokoisia menopelejä viistoperistä farmareihin ja maastureista avoautoihin. Voit valita vuokra-autoosi haluamasi lisäpalvelut ja -varusteet. Palvelemme sinua saaren lentoasemalla sekä useammassa toimipisteessä pääkaupunki Willemstadissa.

 
 • Curacao Lentoasema Hato

  Sixt Autonvuokraus
  Plasa Margaret Abraham
  . Willemstad

  ma. - su.08:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Willemstad Jan Thiel Beach

  Sixt Autonvuokraus
  Jan Thiel Baai z/n
  . Willemstad

  ma. - pe.10:00 - 13:00
  la.10:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Willemstad Keskusta

  Sixt Autonvuokraus
  Fokkerweg z/n
  . Willemstad

  ma. - pe.08:00 - 14:00
  la.08:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Willemstad/Sunscape Curacao Rs

  Sixt Autonvuokraus
  78 Dr. Martin Luther King Blvd
  . Willemstad

  ma. - pe.09:00 - 13:00
  la.09:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Curacaolla palvelee sinua arkena ja pyhänä

Jotta autonvuokraus Curacaolla onnistuisi mahdollisimman hyvin, saat vapaat kädet sekä vuokra-auton että lisäpalvelujen valinnassa. Taloudellinen viistoperämalli on oiva valinta, jos tilantarvetta ei suuremmin ole. Perhekokoluokan sedaniin sopii matkustajia reilummin ja farmarimallin tavaratilaan mahtuvat myös isommat matkalaukut ja harrastusvälineet. Nelivetoinen maasturi on turvallinen valinta ja avoauto puolestaan on parhaimmillaan Karibian auringon alla. Voit valita juuri sinulle sopivimman autoluokan varauksen yhteydessä. Tietyn automerkin tai -mallin saamista emme voi taata. Hyödyllisten lisäpalvelujen avulla autonvuokraus Curacaolla on huoletonta. Vakuutukseen saa lisäturvaksi kolari- ja varkausturvan ja vuokra-autoon voi vuokrata edullisesti GPS-navigaattorin, vauvan turvakaukalon tai lastenistuimen. Pääset halutessasi välillä istuskelemaan myös pelkääjän paikalle, sillä voit nimetä itsellesi varakuljettajan.

Vuokra-autoillen pääset minne haluat

Niin sanottuihin ABC-saariin kuuluva Curacao on Alankomaille kuuluva autonominen saari Karibianmerellä. Asukkaita on noin 150 000 ja pääkaupunki on Willemstad. Kapeahkolla saarella on pituutta noin 70 kilometriä, joten vuokra-autolla on helppo kiertää kaikki mielenkiintoiset kohteet läpi. Rannat ovat sukellusta ja snorklausta harrastavien paratiisi upeiden koralliriuttojen ansiosta. Löytyypä lähistöltä myös pari mielenkiintoista hylkyä. Maakravut pääsevät ihastelemaan meren elävien elämää Willemstadin rantamaisemissa olevassa meriakvaariossa. Kaupunki on perustettu jo 1600-luvulla ja vanha keskusta onkin Unescon maailmanperintöluettelossa. Sen liepeillä on useita mielenkiintoisia museoita meri- ja kaupunginmuseoista lähtien. Syvälle historian uumeniin voi kurkistaa käymällä yli 200 000 vuotta vanhassa Haton luolastossa. Saaren pohjoisosassa 30 kilometrin ajomatkan päässä oleva Christoffelpark on luonnonpuisto, jossa on vaellusreittejä, erilaisia aktiviteetteja sekä loistava mahdollisuus tutustua saaren monipuoliseen luontoon.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service