Autonvuokraus
Dominikaaninen tasavalta
Piilota
Dominikaaninen tasavalta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Dominikaaninen tasavalta: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Dominikaanisessa tasavallassa

Karibialla sijaitsevat saaret ovat aina houkutelleet turisteja puoleensa. Myöskään Dominikaaninen tasavalta ei ole poikkeus. Autonvuokraus Dominikaanisessa tasavallassa onnistuu helposti Sixtin avulla. Voit löytää meidän seitsemän toimipistettämme ympäri saarta. Toimipisteen voi löytää myös neljältä lentoasemalta, jotka ovat El Higuero, Las Americas, Punta Cana ja Samana. Autovalikoimamme vaihtelee hieman toimipisteestä riippuen. Jokainen toimipisteemme vuokraa tavallisia henkilöautoja ja farmareita. Lisäksi osa toimipisteistämme vuokraa esimerkiksi katumaastureita, urheiluautoja ja avoautoja. Varaa vuokra-auto Dominikaanisesta tasavallasta joko netistä tai puhelimitse. Lisää vuokraasi myös esimerkiksi navigaattori, lastenistuin tai vaikka rajoittamattomat kilometrit. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton luokan. Jos sinulla on jotakin kysyttävää vuokraukseesi liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ympäri vuorokauden.

Tutustu paikalliseen ajokulttuuriin

Dominikaanisessa tasavallassa ajaminen poikkeaa hyvin paljon Suomessa ajamisesta. Sen on sanottu olevan yksi maailman vaarallisimmista maista ajaa, joten tarkkana kannattaa olla. Suurimmat huolet liittyvät osittain kaoottiseen liikenteeseen sekä huonokuntoisiin teihin. Myös jalankulkijoiden suhteen kannattaa olla tarkkana, sillä tielle voidaan kävellä aivan arvaamatta. Kaikki eivät myöskään noudata sääntöä, jonka mukaan alkoholin vaikutuksen alaisena ei saa ajaa. Poliiseilla ei ole resursseja valvoa kaikkea, joten ole tarkkana liikenteessä. Jos lähdet ajamaan kaupunkien ulkopuolelle, on liikennekin rauhallisempaa. Muista vain noudattaa nopeusrajoituksia ja pitää katse tiessä, niin autonvuokraus tulee sujumaan hyvin.

Autonvuokraus Dominikaanisessa tasavallassa auttaa kokemaan enemmän

Sixtin autovuokraamot Dominikaanissa tasavallassa tarjoavat monenlaisia autoja eri budjeteille ja käyttötarpeille. Kaupunkien ulkopuolelle lähtevät ottavat mielellään maasturin, jolla pääsee kulkemaan huonojakin teitä. Autovuokraamomme Dominikaanisen tasavallan lentoasemilla tulee kysymykseen silloin, kun tiedät haluavasi pitää auton koko lomasi ajan. Saari itsessään houkuttelee matkailijoita kristallinkirkkaalla vedellään ja upeilla hienohiekkaisilla rannoillaan. Turistien keskuudessa suosituimpia vierailukohteita ovat muun muassa Santiagon vuoristo sekä Los Haitisesin kansallispuisto. Voit myös siirtyä kätevästi kaupungista toiseen silloin, kun haluat kokea lomallasi enemmän. Kaupungeista suosituimpia ovat Puerto Plata, jonne suurin osa suomalaisistakin matkustaa sekä Samana, joka sijaitsee palmumetsien keskellä. Cabareten kylä taas tarjoaa mahdollisuuden aktiivilomaan. Voit lähteä sukeltamaan tai snorklaamaan. Rio San Juan on pelkästään rauhaa haluavien paikka. Siellä ei ole yöelämää, joten siksi kohde sopii erityisen hyvin myös lapsiperheille. Kun otat vuokra-auton allesi, pääset kokemaan kaikki näistä ja paljon enemmänkin.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service