Autonvuokraus
Punta Cana
Piilota
Dominikaaninen tasavalta // Punta Cana
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Punta Cana

Sixt Autovuokraamo Punta Canassa palvelee sinua joustavin aukioloajoin ja takaa sinulle erinomaista ja asiantuntevaa palvelua sekä monipuolisen vuokra-autokaluston, josta voit valita helposti parhaiten omiin suunnitelmiisi sopivan kulkupelin. Kun hoidat autonvuokrauksen Punta Canassa meiltä, voit valita käyttöösi esimerkiksi alueen luontoon tai syrjäisemmille seuduille suuntamista suunnittelevalle soveltuvan maasturin, tilavan farmariauton tai perinteisessä kaupunkiajossa kätevän ja taloudellisen henkilöauton. Kattavasti vakuutettujen monipuolisten vuokra-ajoneuvojemme ohella tarjoamme käyttöösi myös lisävakuuksia ja -palveluita.

 
 • Punta Cana Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Carretera Aeropuerto 106
  23000 Punta Cana

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Punta Canassa Sixtiltä sujuu helposti

Autovuokraamomme Punta Canassa tarjoaa sinulle vuokra-autojen ohella erilaisia lisäpalveluita, kuten mahdollisuuden lisäkuljettajaan, saaren syrjäisemmissä osissa ajaessa käytännöllisen navigaattorin sekä mahdollisuuden hankkia vuokra-autoosi diesel-moottori. Lisäturvana taas voit hankkia meiltä esimerkiksi varkaus- tai lasi- ja rengasturvaa. Itse autonvuokrauksen voit hoitaa helposti esimerkiksi puhelimitse, verkossa, toimipisteessämme tai mobiilisovelluksellamme, mutta muistathan, että takaamme aina käyttöösi valitsemasi ajoneuvoluokan mukaisen ajoneuvon tietyn merkin tai mallin sijaan. Olethan myös tietoinen, että meiltä vuokra-auton voivat hankkia myös alle 25-vuotiaat, vain pienestä lisämaksusta.

Hanki käyttöösi vuokra-auto Punta Canassa!

Upea Dominikaaninen tasavalta tarjoaa mahdollisuuden irtautua arjesta ja nauttia lomasta täysin siemauksin. The Coconut Coastilla sijaiteva Punta Cana on trooppisen kaunis lomakohde, missä pelkän valkeilla, kilometrien mittaisilla hiekkarannoilla loikoilun ohella riittää paljon muutakin tekemistä. Voit esimerkiksi kokeilla mönkijäajelua viidakossa, testata syvänmerenkalastusta tai purjehtia katamaraanilla. Lisäksi kaupungista löytyy myös Plaza San Juan -ostoskeskus, missä suurimman shoppailutarpeen pääsee tyydyttämään kätevästi. Toinen mahdollinen ostoskeskus hieman kauempana, mutta vuokra-autolla helposti tavoitettavissa, on Blue Mall lentoaseman läheisyydessä. Jos mielit lomallesi muunlaista puuhaa, voit esimerkiksi suunnata vuokra-autolla jollekin kaupungin ympäristössä sijaitsevista lukuisista golf-kentistä tai Marinariumin merelliseen kansallispuistoon, jossa vieraileminen on taatusti unohtumaton elämys. Vuokra-ajoneuvolla voit helposti tehdä retken myös Santo Domingoon, jonka siirtomaatyylinen arkkitehtuuri hurmaa kävijänsä ja minne ajamiseen kuluu alle pari tuntia. Kaupungin rantojakin kannattaa kuitenkin kiertää, sillä ne ovat silmiähivelevän kauniita. Esimerkiksi Uvero Alto pohjoisessa on rauhallinen ja koskematon ja Arena Gorda sekä Bavaro taas tarjoavat erilaisia vesiaktiviteetteja.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service