Autonvuokraus
Aleksandria Lentoasema
Piilota
Egypti // Alexandria // Aleksandria Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Aleksandria Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Borg El-Arab Int. Airport
  . Alexandria EG +20-1222308265
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: HBE
Aukioloajat
ma. - su.10:00 - 22:00
Juhlapyhä10:00 - 22:00
 
 

Jatka matkaasi kätevästi ja mutkattomasti Sixt Autovuokraamon Alexandrian lentoaseman toimipisteestä varaamallasi ajoneuvolla. Huomioithan, että autonvuokrauksemme Alexandrian lentoasemalla sijaitsee lentokentän läheisyydessä, sen ulkopuolella, ja löydät toimistomme vastaan tulevan asiakaspalvelijamme avulla. Tunnistat hänet saapuessasi lentoasemalle Sixt-kyltistä. Asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä päivää ennen saapumistasi järjestääkseen vastaanoton terminaaliin, saapuvien lentojen alueelle. Hän tarvitsee vain lentosi numeron, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi tapaamisen järjestämiseksi. Perillä odottaa valitsemasi kategorian ajoneuvo. Valikoimissamme on menopelejä kätevistä sedan-mallisista ajoneuvoista tilaviin farmareihin ja joka maastossa päteviin maastureihin. Emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, mutta saat käyttöösi suhteellisen uuden ajokin, sillä kaikki vuokra-automme ovat keskimäärin kolme vuotta vanhoja.

Autonvuokraus Alexandrian lentoasemalla

Alexandrian lentoasema - HBE tunnetaan myös nimellä Borg El Arabin kansainvälinen lentoasema. Se sijaitsee noin 40 kilometrin päässä tästä maan toiseksi suurimmasta kaupungista. Ajomatka lentoasemalta kaupunkiin kestää siis noin puoli tuntia riippuen liikenteestä. Riippumatta siitä, milloin saavut, on vuokra-auto käyttövalmiina odottamassa toimipisteellämme. Voit nimittäin noutaa ja palauttaa ajoneuvon niin toimistomme aukioloaikojen aikana kuin niiden ulkopuolellakin. Mikäli jatkat matkaasi palaamatta lentoasemalle, voit sopimuksen mukaan palauttaa vuokra-auton myös toiselle kapungin keskustassa sijaitsevalla toimipisteellemme. Ajoneuvon varausta tehdessäsi kannattaa huomioida ajoneuvon vakiovarustelu, kuten ilmastointi, ja mahdolliset matkan aikana tarvitsemasi lisäpalvelut. Rohkeasti omia reittejä kokeilevalle on GPS-navigaattori tarpeen monessa kiperässä käänteessä ja perhematkailija ilahtuu helpoista, Isofix-kiinnityksellä varustetuista lastenistuimista.

Vuokra-autolla Aleksanteri Suuren jäljille

Vuokra-auto Alexandrian lentoasemalta vie suoraan antiikin aikoina 331 eaa. Alexandrian perustaneen Aleksanteri Suuren jäljille. Kaupunki oli jo tuolloin merkittävä sivilisaation ja kulttuurin keskus. Kaupunkiin matkaavan kannattaakin poiketa antiikin ajan mahtavimpaan kirjastoon, jossa voit tuntea historian läsnäolon ja tutustua alueen museoiden mielenkiintoisiin näyttelyihin. Vuokra-autolla siirryt helposti kulttuurikohteesta toiseen suurkaupungin sisällä. Samalla saat matkaasi isompiakin tuliaisia ja ostoksia ajoneuvon takakonttiin. Autonvuokraus Alexandrian lentoasemalta avaa tiet myös muiden maan historiallisesta merkittävien kohteiden kokemiseen omaan tahtiin ja oman matkasuunnitelman mukaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.10:00 - 22:00
Juhlapyhä10:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Aleksandria Lentoasema HBE Borg El-Arab Int. Airport . Alexandria 30.933098, 29.695980 +20-1222308265

Sixt-toimipiste Aleksandria Lentoasema HBE

Borg El-Arab Int. Airport
. Alexandria
 
Puhelinnro +20-1222308265

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service