Autonvuokraus
Hurghada
Piilota
Egypti // Hurghada
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Hurghada

Kun valintanasi on autonvuokraus Sixtiltä Hurghadan matkallasi, pääset kokemaan tämän Pohjois-Afrikan maan kaikki kiinnostavimmat kohteet mitä sujuvimmin vuokra-autosi ohjauspyörän takaa! Tarjoamme korkealuokkaisesta autovalikoimastamme käyttöösi henkilöautot, farmarit ja maasturit, joista voit valita matkustustyyliisi, makuusi ja seurueeseesi sopivan kulkuvälineen, ja voit aina luottaa autokalustomme ajoneuvojen laadukkuuteen. Olemme tehneet vuokrauksesta mahdollisimman ripeää ja helppoa niin verkkosivuillamme kuin paikan päällä Hurghadan Autovuokraamossa, ja pulmatilanteissa voit aina kääntyä ystävällisen ja auttavaisen asiakaspalvelumme puoleen. Voit siis huoletta keskittyä nauttimaan lomastasi täysin siemauksin!

 
 • Hurghada Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Airport Road 01
  . Hurghada, Red Sea

  ma. - su.10:00 - 20:00
  Juhlapyhä10:00 - 20:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • El Gouna

  Sixt Autonvuokraus
  Abu Tig Marina
  84511 El Gouna

  ma. - su.10:00 - 20:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Hurghada

  Sixt Autonvuokraus
  El Mohamadi Hwidak Square
  84512 Hurghada

  ma. - su.10:00 - 20:00
  Juhlapyhä10:00 - 20:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Hurghada Sahl Hasheesh

  Sixt Autonvuokraus
  South Marina Drive
  85951 Hurghada

  ma. - su.10:00 - 20:00
  Juhlapyhä10:00 - 20:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Toteuta Hurghadan matkahaaveesi Sixt Autovuokraamon avulla

Matkustamisesi on mielestämme aina oltava mahdollisimman turvallista ja luotettavaa, unohtamatta tietenkään viihtyisyyttä ja hauskuutta. Olemmekin juuri siksi huolehtineet siitä, että voit valita kattavista lisäpalveluistamme laadukkaita vaihtoehtoja tekemään matkastasi entistäkin mukavamman. Voit lisätä tilaukseesi esimerkiksi lastenistuimen, lisävakuutuksen tai lisäkuljettajan, ja myös alle 25-vuotiaiden on mahdollista vuokrata autokalustoamme kauttamme. Huomioithan Hurghadan lomamatkaasi suunnitellessasi, että Sixt Autovuokraamo voi luvata vain ajoneuvon kategorian, mutta jonkin tietyn automallin tai -merkin varaaminen ei ole mahdollista.

Valloitat Hurghadan nähtävyydet helposti Sixtin vuokra-autosta käsin

Hurghada on Punaisenmeren rannalla Egyptissä sijaitseva kaupunki ja todella suosittu lomakohde, joka on omiaan etenkin auringonpalvonnan, sukelluksen, purjelautailun tai purjehduksen harrastamiseen. Punaisenmeren kauniit, turkoosit vedet ja koralliriutat suorastaan kutsuvat snorklaamaan ja sukeltamaan, ja jälkeenpäin voit huokaista auringossa lekotellen lukuisilla upeilla, pitkillä hiekkarannoilla, tai vaikkapa lähteä tekemään El Daharin basaareihin hienoja löytöjä. Lapsiperheille riittää tekemistä Sinbad Aqua Parkissa ja sen lukuisten vesiliukumäkien laskemisessa, mutta myös yöelämästä, ostoksista ja ravintoloista kiinnostuneille matkailijoille on paljon tarjontaa esimerkiksi Village Roadilla ja Sekkalassa.

Hurghadasta pääset kätevästi karauttamaan vuokra-autolla pääkaupunkiin Kairoon, Gizan pyramidialuille ihailemaan Kheopsin pyramidia ja sfinksiä tai Luxoriin, jossa on useita muinaisen Egyptin ajalta peräisin olevia nähtävyyksiä, kuten Luxorin ja Karnakin temppelit, Kuninkaiden ja Kuningattarien laaksot, Memnonin kolossit sekä Kuningatar Hatšepsutin terassitemppeli. Jos olet aina haaveillut ihka oikeiden pyramidien ja sfinksien näkemisestä ja yhdistää sen aurinkoiseen rantalomaan, on autonvuokraus Hurghadasta juurikin oikea valinta sinulle!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service