Autonvuokraus
Sharm el Sheikh
Piilota
Egypti // Sharm el Sheikh
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sharm el Sheikh

Nappaa Sharm El Sheikhin Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto itsellesi ja pääset kokemaan Egyptin ihmeet näppärästi! Olemme tehneet keiken sen eteen, että autonvuokraus käy mahdollisimman helposti ja voit tehdä varauksen jo ennen Sharm El Sheikhin matkaasi verkkosivuillamme. Sixtin autovalikoima kattaa henkilöautot, farmarit ja maasturit ja autokalustomme ajoneuvot ovat aina ensiluokkaista laatua. Vuokra-autojemme vuokraus ja palautus on myös helppoa ja ripeää Sharm El Sheikhissä ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa mielellään.

 
 • Sharm el-Sheikh Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Sharm el Sheikh Int. Airport
  . Sharm el Sheikh

  ma. - su.10:00 - 20:00
  Juhlapyhä10:00 - 20:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Sharm El-Sheikh Naama Bay

  Sixt Autonvuokraus
  El Salam Road
  46619 Sharm El Sheikh

  ma. - su.10:00 - 20:00
  Juhlapyhä10:00 - 20:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Sharm El-Sheikh Nabq Bay

  Sixt Autonvuokraus
  Rixos Premium Seagate
  46619 Sharm El Sheikh

  ma. - su.10:00 - 20:00
  Juhlapyhä10:00 - 20:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo tarjoaa laadukkaan kokemuksen Sharm El Sheikhissä

Me Sixtillä haluamme, että matkustat mahdollisimman mukavasti ja turvallisesti ja kauttamme voitkin valita useita eri lisäpalveluita varaukseesi. GPS-navigaattori pitää sinut oikealla tiellä, lisäkuljettajan lisääminen tilaukseesi helpottaa kuskin töitäsi ja kun haluat matkustaa tyylillä, voit valita kattavasta autovalikoimastamme luksusauton lisäämään glamourin tunnetta matkaasi. Sinulla on valinnanvaraa useiden erilaisten autojen välillä, mutta takaamme vain ajoneuvon kategorian, eikä jonkin tietyn mallin tai merkin varaaminen ole mahdollista. Uneksi itsellesi unelmiesi loma ja anna Sixtin Autovuokraamon Sharm El Sheikhissä varustaa sinut matkaan!

Autonvuokraus on oiva tapa tutustua Sharm El-Sheikhiin

Sharm El-Sheikh sijaitsee Egyptissä Siinain niemimaan eteläkärjessä Punaisenmeren ääressä, ja se on kuuluisa etenkin sukellusmahdollisuuksistaan muun muassa Shark's Bay Beachissä ja Ras Um Sidissä. Arkkitehtuurin ystäville Coptic Orthodox kirkko ja Al Mustafan moskeija tarjoavat viehättävää silmänruokaa ja Siinain juurella sijaitseva myyttinen, UNESCO:n maailmanperintökohteisiin lukeutuva Pyhän Katariinan eli Siinain luostari, kuiskii vuosisatoja vanhaa historian havinaa. Sharmin vanhassa kaupungissa pääset tutustumaan aitoon egyptiläiseen kulttuuriin tinkiessäsi Old Marketissa ostoksistasi paikalliseen tapaan, ja Na'ama Bayssa voit tutustua yöelämän sykkeeseen sekä nauttia ravintoloiden maukkaista antimista.

Ota Sharm El Sheikhin Autovuokraamosta ajopeli allesi ja kurvaa kohti etelää ihailemaan Ras Muhammadin kansallispuistoa, joka sijaitsee vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä ja tarjoaa myös upeat puitteet snorklaamiseen. Ja mikäpä estäisi sinua lähtemästä vuokra-autollasi lauttamatkalle sadan kilometrin päähän Hurghadaan, jossa on upeita hiekkarantoja ja hienoja nähtävyyksiä. Anna Sixtin auttaa sinua kokemaan unohtumaton loma Pohjois-Afrikassa, jota et ikinä unohda!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service