Autonvuokraus
Sharm El-Sheikh Naama Bay
Piilota
Egypti // Sharm el Sheikh // Sharm El-Sheikh Naama Bay
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sharm El-Sheikh/Naama Bay: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: El Salam Road
  46619 Sharm El Sheikh EG +20-1222308295
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SSHC02
Aukioloajat
ma. - su.10:00 - 20:00
Juhlapyhä10:00 - 20:00
 
 

Autoile Sharm El-Sheikin auringon alla ilmastoidulla Sixtin vuokra-autolla

Sharm El-Sheik Naama Bayn toimipisteessä autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta tekee matkastasi alueelle sujuvan, kun voit itse päättää ajoreittisi, määränpääsi ja aikataulusi, joten tulitpa tänne työ- tai lomamatkalle, sinä päätät vuokra-autosi suunnan. Sijaitsemme eloisan ja viihtyisän Naama Bayn hotellialueella ja rannan läheisyydessä, joten kaikista lähistön hotelleista voit tulla jalkaisin noutamaan varaamasi vuokra-auton. Vuokra-autojen suhteen meillä riittää valinnanvaraa, joten valitse mieleisesi vuokramenopeli, niin matkakin sujuu mukavammin. Jos olet saapunut yksin tai vain pienessä seurueessa, taloudellinen henkilöautomme voi olla sopivan kokoinen vuokra-auto. Jos taas kaipaat enemmän tilaa, on meillä valittavana farmareita ja maastureita. Halutessasi hemmotella itseäsi, mikä sopisikaan paremmin rantojen ja Egyptin tarjoamien hienojen maisemien ihailuun kuin ensiluokkainen urheilu- tai avoautomme. Varaa vuokra-auto ja saavu nauttimaan autonvuokrauksen helppoudesta Sharm El-Sheik Naama Bayn toimipisteeseemme!

Koe Sharm El-Sheik Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo tarkoittaa yhtä kuin edullista autonvuokrausta, luotettavia vuokra-autoja ja asiantuntevaa palvelua, joten kääntyessäsi Sharm El-Sheik Naama Bayn toimipisteemme puoleen lähdet matkaan uudella ja turvallisella vuokra-autolla. Paranna kokemustasi valitsemalla matkallesi sopivat lisäpalvelut. Oletko lähtenyt matkaan puolison ja pienten lasten kanssa? Ota vuokra-autoon kunnollinen lasten turvaistuin, jotta matkustatte kaikki turvallisesti perille kohteeseen. Ja perille kohteeseen pääsyssä auttaa vuorostaan navigointilaite, joka on hyvä valinta lisäpalveluksi, kun haluaa välttää turhan reiteistä stressaamisen. Tarvitsetko matkallasi sujuvaa nettiyhteyttä työasioiden hoitoon tai teini-ikäisten matkan viihdytykseksi? Tutustu WiFi Hotspot -palveluumme, jolla saat toimivat yhteydet vuokra-autoosi. Ota selvää lisäpalveluistamme ja autokategorioistamme verkkosivuiltamme, jossa voit tehdä myös varauksen, mutta muistathan kuitenkin, ettemme valitettavasti voi luvata tiettyä automallia tai -merkkiä, vaan ainoastaan autokategorian. Lämpimästi tervetuloa Sharm El-Sheikiin vuokraamaan auto!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.10:00 - 20:00
Juhlapyhä10:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sharm El-Sheikh Naama Bay SSHC02 El Salam Road 46619 Sharm El Sheikh 27.912142, 34.322182 +20-1222308295

Sixt-toimipiste Sharm El-Sheikh Naama Bay SSHC02

El Salam Road
46619 Sharm El Sheikh
 
Puhelinnro +20-1222308295

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service