Autonvuokraus
Sharm El-Sheikh Nabq Bay
Piilota
Egypti // Sharm el Sheikh // Sharm El-Sheikh Nabq Bay
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sharm El-Sheikh/Nabq Bay: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rixos Premium Seagate
  46619 Sharm El Sheikh EG +20-1222308295
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SSHC01
Aukioloajat
ma. - su.10:00 - 20:00
Juhlapyhä10:00 - 20:00
 
 24 h nouto

Sixt vie helposti elämysten ääreen Sharm El-Sheikissä

Sixt Autovuokraamo tarjoaa helppoa autonvuokrausta Sharm El-Sheikin Nabq Bayn toimipisteessä kaikille Egyptiin saapuneille matkailijoille. Uudet vuokra-autot, luotettava ja asiantunteva palvelu sekä edulliset hinnat ovat valttikorttejamme. Löydät toimipisteemme loisteliaan Nabq Bayn alueelta, hotellien keskeltä ja läheltä rantaa, joten alueen hotelleista saavut kätevästi jalkaisin hakemaan vuokra-autosi. Jos olet tullut nauttimaan auringosta ja harrastamaan niin vesi- kuin muutakin urheilua, kuten golfia, tilavaan farmariin saat mahtumaan hyvin golfbägin, kun otat suunnaksesi läheisen Height Resort -golfkentän. Toki meiltä löydät myös taloudelliset henkilöautot, vankkarakenteiset maasturit sekä erittäin tyylikkäät urheilu- ja avoautot, joilla on nautinto ajella maisemia ihailemassa, suunnata ostoksille tai miksei vaikka tärkeään työtapaamiseen. Vuokra-autovalikoimaamme voit perehtyä verkkosivuillamme ja tarvittaessa soittaa asiakaspalveluumme, joka vastaa asiantuntevasti mahdollisiin kysymyksiisi. Varaa vuokra-auto Sharm El-Sheik Nabq Bayn toimipisteestämme etukäteen joko verkossa tai puhelimitse.

Egyptissä näkee enemmän vuokraamalla auton Sixtiltä

Sharm El-Sheik tarjoaa aurinkoa, merta ja rantoja sekä lukuisia harrastemahdollisuuksia, joten ilmastoidulla vuokra-autolla paikkojen kierteleminen tekee matkustuksesta vaivatonta ja miellyttävää. Sen lisäksi, että vuokra-automme ovat aina uusia ja turvallisia, voit vaikuttaa vuokra-autosi varustelutasoon itse päättämällä, mitkä lisäpalvelut palvelevat sinua parhaiten. Onko navigointilaite kenties varuste, jota ilman et halua olla? Klikkaa se siis mukaan varaukseen ja tiedät löytäväsi helposti oikeaan osoitteeseen. Jos matkalle Sharm El-Sheikiin on lähtenyt useampi kuski, kannattaa käyttää lisäkuljettajapalvelua ja nimetä kaksi tai useampi kuski, jotka voivat vaihdella ongelmitta ratissa matkan aikana. Lapsiakaan emme ole unohtaneet, vaan löydät meiltä lastenistuimet jälkikasvullesi, jotta matkustus on koko perheelle turvallista. Lisäpalveluillamme ratkot monta ongelmaa, joten klikkaa kaikki tarvitsemasi varauksen yhteydessä mukaan pakettiin, mutta otathan vuokra-auton suhteen huomioon, ettemme voi luvata tiettyä mallia, vain autoluokan. Autonvuokraus Sharm El-Sheik Nabq Bayn toimipisteessä antaa onnistuneen matkan avaimet käteesi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.10:00 - 20:00
Juhlapyhä10:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sharm El-Sheikh Nabq Bay SSHC01 Rixos Premium Seagate 46619 Sharm El Sheikh 28.038064, 34.431120 +20-1222308295

Sixt-toimipiste Sharm El-Sheikh Nabq Bay SSHC01

Rixos Premium Seagate
46619 Sharm El Sheikh
 
Puhelinnro +20-1222308295

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service