Autonvuokraus
A Coruna Lentoasema
Piilota
Espanja // A Coruna // A Coruna Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus A Coruna Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rutis-Vilaboa Km.10
  15174 A Coruna ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LCG
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo La Corunan lentoasemalla

Sixt autovuokraus La Corunan lentoasemalla tarjoaa monipuolisen valikoiman vuokra-autoja niin lomalaisille kuin työmatkalaisillekin. Meiltä löydät takuulla omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme vuokraat niin tavalliset henkilöautot, perheiden tarpeisiin sopivat farmarit, nelivetoiset katumaasturit kuin enemmän tilaa tarjoavat minibussit ja pakettiautotkin. Voit valita vuokraasi myös erinäisiä lisätarvikkeita, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tekevät ajamisesta huoletonta, joten niitäkin kannattaa harkita. Vakuutukset ovat tärkeässä roolissa monessakin mielessä. Vakuutuksen voi ottaa aina perusvakuutuksesta kaikki vahingot kattavaan vakuutukseen. Kun päämääränäsi on La Corunan lentoasema, eli LCG, kannattaa sinun kääntyä meidän asiantuntevien asiakaspalvelijoidemme puoleen.

Autonvuokraus La Corunan lentoasemalla onnistuu käden käänteessä

La Corunan lentoasema on suhteellisen pieni. Se palvelee hieman alle miljoonaa matkustajaa vuosittain. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee aivan saapuvien terminaalin lähettyvillä. Koska lentoasema on pieni, on myös toimipisteemmekin helposti löydettävissä. Saat noudettua auton avaimet toimipisteeltämme. Ne myös palautetaan samaan paikkaan. Saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeutumisen jälkeen ja pääset jatkamaan matkaasi. Auton vuokraus kannattaa hoitaa jo ennen reissuun lähtemistä. Auton voi vuokrata joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Tutustu kaupungin parhaimpiin nähtävyyksiin vuokra-autolla

Autonvuokraus La Corunan lentoasemalla käy helposti ja nopeasti. Vuokra-autolla pääset liikkumaan paikasta toiseen ja saat sillä tavoin lomastasi paljon enemmän irti. Tämän Espanjan luoteisosassa sijaitsevan kaupungin tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Roman Tower of Hercules, joka on majakka. Se on UNESCON maailmanperintölistalla, joten kyseistä majakkaa kannattaa käydä katsomassa. Vuokra-auto tulee tarpeeseen, koska majakka sijaitsee hieman kaupungin laidalla. Muita näkemisen arvoisia kohteita ovat vanha kaupunki ja Mount of San Pedro -puisto. Vuokra-auton avulla pääset tietenkin tutustumaan myös kaupungin lähialueisiin, joista löytyy upeita maisemia ja luontoa. Auto kannattaa vuokrata jo ennen reissuun lähtemistä, jotta sinä saat vuokra-auton La Corunan lentoasemalta heti koneen laskeutumisen jälkeen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste A Coruna Lentoasema LCG Rutis-Vilaboa Km.10 15174 A Coruna 43.302302, -8.381941 +34-871180192

Sixt-toimipiste A Coruna Lentoasema LCG

Rutis-Vilaboa Km.10
15174 A Coruna
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service