Autonvuokraus
Alicante Centre/Hotel Melia
Piilota
Espanja // Alicante // Alicante Centre/Hotel Melia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Alicante Centre/Hotel Melia: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Plaza de la Puerta del Mar, 3
  03002 Alicante ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: ALCC02
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 16:30
Juhlapyhä08:00 - 16:30
 
 24 h palautus

Tutustu Espanjaan Sixt Alicante Keskusta/Hotel Melian avulla

Sixt Autovuokraamo Alicante Keskusta/Hotel Melia tarjoaa vaivattoman keinon tutustua Alicanten kaupunkiin ja sen lähiseutuihin. Sixt Alicante Keskusta/Hotel Melia sijaitsee nimensä mukaisesti Alicanten keskustan alueella, joten toimipisteemme on helposti saavutettavissa esimerkiksi bussin tai raitiovaunun avulla. Noudettuasi vuokra-auton Alicante Keskustan/Hotel Melian toimipisteeltämme voit jatkaa matkaasi vaikkapa läheistä Avenida de Loring -valtatietä pitkin. Autonvuokraus Alicante Keskusta/Hotel Melian toimipisteeltämme tarjoaa mahdollisuuden kokea viehättävä Espanja täysin omien aikataulujesi mukaan. Matkusta päiväretkelle suosittuun Benidormin kaupunkiin tai suuntaa jollekin Alicanten lähiseudun lukuisista, puhtaan valkeina hohtavista hiekkarannoista. Myös lähiseudun pittoreskit maalaiskylät ja perinteiset viinitilat ovat Sixtin vuokra-auton avulla aivan ulottuvillasi. Laajasta vuokra-autovalikoimastamme löydät käyttöösi sopivan vuokra-auton moneen makuun, etsitpä sitten mukavaa perheautoa tai tyylikästä luksusluokan vuokra-autoa. Vai kruunaisiko sinun lomasi kenties todellista vapauden hurmaa tarjoava avoauto?

Alicanten parhaat palat ulottuvillasi Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Alicante Keskusta/Hotel Meliasta on mainio keino poiketa tutustumaan lähiseutuihin, joissa riittää näkemistä ja kokemista kokeneellekin Espanjan kävijälle. Ilmastoitujen vuokra-autojemme ansiosta matkanteko on mukavaa myös kuumina kesäpäivinä. Varauspalvelumme avulla vuokra-auton varaaminen lisäpalveluineen onnistuu helposti etukäteen, jolloin pääset aloittamaan matkasi saman tien Alicanteen saavuttuasi. Valitsemalla vuokra-autoosi vapaat kilometrit voit matkailla Alicanten alueella omien mieltymystesi mukaan, ilman ylimääräistä kilometrien tarkkailua. Jos haluat välillä keskittyä vain nauttimaan maisemista, lisäkuljettajapalvelun avulla voit luovuttaa ajovuoron välillä matkakumppanillesi ja istahtaa itse apukuskin paikalle. Monipuolisista lisäpalveluistamme voit valita käyttöösi myös esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Jos sinulla on kysyttävää vuokra-autopalveluistamme, ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että useimmissa tapauksissa Sixt pystyy takaamaan ainoastaan tietyn vuokra-autokategorian, ja lopullinen vuokra-auton malli voi vaihdella. Tervetuloa ihastumaan Alicanteen Sixt Autovuokraamo Alicante Keskusta/Hotel Melian avulla!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 16:30
Juhlapyhä08:00 - 16:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Alicante Centre/Hotel Melia ALCC02 Plaza de la Puerta del Mar, 3 03002 Alicante 38.342759, -0.478560 +34-871180192

Sixt-toimipiste Alicante Centre/Hotel Melia ALCC02

Plaza de la Puerta del Mar, 3
03002 Alicante
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service