Autonvuokraus
Alicante Lentoasema
Piilota
Espanja // Alicante // Alicante Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Alicante Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Zona rent a car - Llegadas
  03195 El Altet ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ALC
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 00:30
Juhlapyhä08:00 - 00:30
 
 24 h palautus

Autovuokraamo Alicanten lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo Alicanten lentoasemalla vuokraa erikokoisia ja turvallisia ajoneuvoja käyttöösi. Meillä on käteviä henkilöautoja, joilla voit liikkua edullisesti ympäri kaupunkia. Saat syvemmän kokemuksen Espanjasta ja sen kulttuurista kiertelemällä vuokra-autolla oman aikataulusi mukaan. Voit hyödyntää vuokra-autoa myös lähiseudulla ja -kaupungeissa. Jotkut harrastusvälineet tarvitsevat enemmän kuljetustilaa. Jos tarvitset suuremman tavaratilan esimerkiksi golfmailoille, voit varata meiltä käyttöösi luotettavan farmariauton. Lomasta tai liikematkasta on mahdollista nauttia myös tyylikkäästi ylellisellä urheiluautolla. Avoautolla pääset kokemaan konkreettisesti Costa Blancan alueen ainutlaatuisen tunnelman ja miellyttävän merellisen ilmaston. Jos kuitenkin pidät eniten maasturilla ajamisesta, voit vuokrata sellaisenkin matkasi ajaksi. Autonvuokraus Alicanten lentoasemalla sijaitsee kätevästi terminaalin saapumisalueella. Emme lupaa autoista tiettyä mallia, vain autoluokan. Vuokra-auton palauttaminen on mahdollista myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Lentokentältä ajaa nopeasti kaupunkiin

Autonvuokraus Alicanten lentoasemalta ALC on huoleton alku omatoimiselle ajomatkalle. Aeroport d'Alacant-lentokenttä sijaitsee lähellä kaupunkia, välimatkaa on runsaat 11 kilometriä. Ajomatka Alicanteen on loman tai liikematkan ensimmäinen elämys, sillä tie kulkee kaunista rannikkoa pitkin. Matkan kesto on suunnilleen 15 minuuttia. Sixtillä on toimipisteet myös kaupungin rautatieasemalla ja Hotel Meliassa.

Kaupungissa ja lähiseudulla riittää katsottavaa ja koettavaa

Autonvuokraus Alicanten lentoasemalla antaa tilaisuuden paikallisten nähtävyyksien tarkempaan tutkimiseen. Santa Bárbaran linnoitus kiinnostaa niin lapsia kuin aikuisiakin. Kaupungissa on härkätaistelumuseo ja runsaasti historiallisia rakennuksia. Volvo Ocean Race-museo on purjehduksesta kiinnostuneiden suosikkikohde. Valkoisena hehkuvia hiekkarantoja riittää. Vuokra-autolla voit vaihtaa rantaa aina halutessasi. Uimisen ja auringonoton lisäksi erilaiset vesiurheilulajit houkuttelevat alueen laajoille rannoille. Aja San Juanin ja La Albuferetan välissä sijaitsevalle Cabo de la Huertalle, niin voit lähteä vaikka hetkeksi patikoimaan. Läheisessä Benidormissa sijaitseva Terra Mítica -elämyspuisto on lasten mieleen. Vehreän luonnon äärelle haluavat voivat ajella Palmeral-puistoon katsomaan sen järveä ja iloisesti solisevia vesiputouksia. Kun varaat vuokra-auton Alicanten lentoasemalta, pääset tutustumaan myös läheisiin kyliin. Nauti lomasta myös ostosten ja paikallisen ruokakulttuurin herkullisten makujen myötä. Vuokra-autolla voi tehdä retkiä myös espanjalaisille viinitiloille.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 00:30
Juhlapyhä08:00 - 00:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Alicante Lentoasema ALC Zona rent a car - Llegadas 03195 El Altet 38.287410, -0.557365 +34-871180192

Sixt-toimipiste Alicante Lentoasema ALC

Zona rent a car - Llegadas
03195 El Altet
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus
 • Express-tiski

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service