Autonvuokraus
El Prat de Llobregat
Piilota
Espanja // El Prat de Llobregat
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa El Prat de Llobregat

 
 • Barcelona Lentoasema T1
  Terminal 1 & 2 Llegadas
  08820 El Prat de Llobregat

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Barcelona Lentoasema T1

  Sixt Autonvuokraus
  Terminal 1 & 2 Llegadas
  08820 El Prat de Llobregat

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus El Prat de Llobregatissa - laadukkaat ajoneuvot ja toimiva asiakaspalvelu

##top-description##

Koe Pohjois-Espanjan kaunis luonto, runsaat viinitarhat ja värikäs historia ottamalla ohjelmaan autonvuokraus ja vuokraamalla kätevä vuokra-auto Sixt Autovuokraamo El Prat de Llobregatista. Kilpailukykyiset hintamme, laaja uusien ajoneuvojen valikoima ja vapaat kilometrit takaavat onnistuneen autonvuokrauksen. Lensitpä sitten Barcelonan lentoasemalle tai asut lähiseudulla, voit vaivatta noutaa vuokra-auton lentoaseman toimipisteestämme. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto mm. tilavista farmareistamme, näyttävistä loistoautoista tai suuremmankin ryhmän kuljettavista minibusseista. Tutustu jo tänään tarjouksiimme ja valikoimaamme internetsivuillamme, ja aloita seikkailun suunnittelu!

Sixt Autovuokraamo El Prat de Llobregatin toimipiste sijaitsee Barcelonan lentoasemalla, noin kolmen kilometrin päässä keskustasta. Olemme panostaneet uuteen ajoneuvokalustoon ja asiakaspalveluun, jotta matkasi sujuisi ongelmitta. Kattavien peruspalveluiden lisäksi voit valita lisäpalveluistamme mm. tarpeellisen gps-navigaattorin vieraammille tieosuuksille, turvaistuimet perheen pienimmille ja kolariturvan yllättävien tilanteiden varalle. Otathan huomioon, että Sixt Autovuokraamo takaa autokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokrauspaketin. Yritysasiakaspalvelumme tekee yrityksellenne kilpailukykyisen ja toimivan tarjouksen.

Barcelona aivan kulman takana!

El Prat de Llobregat sijaitsee Pohjois-Espanjassa, aivan suurkaupunki Barcelonan kainalossa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä sieltä. Suurkaupunki on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, joten pakkaa seurueesi, rantavarusteet, eväät ja lastenhoitotarvikkeet Sixt vuokra-autoon ja hurauta seikkailuihin. Yksi Barcelonan kauneimmista nähtävyyksistä on sataman lähettyvillä, Montjüicin kukkulalla sijaitseva taianomainen suihkulähde, Font Magica de Montjüic. Kukkulalla on paljon muutakin, kuten ulkoilmamuseo ja piknik-mahdollisuudet. Barcelonasta ei voi lähteä käymättä ihmettelemässä Eixamplen alueella Antoni Gaudin keskeneräistä La Sagrada Familia -kirkkoa. Rantaelämästä kiinnostuneet voivat tehdä päiväretken vuokra-autolla Ocata Playan pitkälle hiekkarannalle, noin 25 kilometrin päähän Barcelonan keskustasta. Suppaa, surffaa, nautiskele auringosta tai uiskentele Välimeressä. Rannalta palatessa perheen pienimmät voivat uinahtaa mukavan Sixt vuokra-auton kyydissä, ja autossa kulkevat kätevästi kaikki rantalelutkin.

Liikeneuvottelut voivat saada onnistuneen lopputuloksen, kun ajat seurueesi Sixt premium-luokan vuokra-autolla El Prat de Llobregatin lähellä sijaitseville golf-klubeille. Klubeja on kaksi, ja ne sijaitsevat alle 45 kilometrin päässä. Ota yhteyttä jo tänään, niin Sixt Autovuokraamo tekee sinulle tarjouksen, josta et halua kieltäytyä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service