Autonvuokraus
Estepona/Kempinski Hotel Bahia
Piilota
Espanja // Estepona // Estepona/Kempinski Hotel Bahia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Estepona/Kempinski Hotel Bahia: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carretera Cadiz km 159
  29680 Estepona ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: QRLS01
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 13:00
Juhlapyhä09:00 - 13:00
 
 24 h palautus

Nauti matkustamisesta Sixt Estepona/Kempinski Hotel Bahian avulla

Autonvuokraus Estepona/Kempinski Hotel Bahian toimipisteeltämme tarjoaa miellyttävän alun matkallesi. Sixt Autovuokraamo Estepona/Kempinski Hotel Bahia sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä viehättävässä Esteponan kaupungissa. Lähimmät bussipysäkit löytyvät aivan toimipisteemme lähettyviltä, ja vuokra-auton noudettuasi pääset jatkamaan matkaasi helposti vaikkapa läheistä N-340-valtatietä pitkin. Estepona itsessään on miellyttävä pikkukaupunki, jonka kaduilla autoillessasi voit aistia hienon yhdistelmän nykyaikaa ja perinteisen rannikkokaupungin merellistä tunnelmaa. Vuokra-auto Estepona/Kempinski Hotel Bahian toimipisteestämme on kätevä keino tutustua myös lähialueen lukuisiin nähtävyyksiin. Vuokra-auton avulla pääset kokemaan myös alueen laadukkaan golfkenttätarjonnan tai suuntaamaan johonkin Espanjan Aurinkorannikon tunnetuista matkakohteista. Esteponasta teet helposti päiväretken vaikkapa elämää sykkivään Málagaan tai kuvankauniiseen Rondaan, jotka molemmat sijaitsevat noin tunnin ajomatkan päässä Esteponan keskustasta. Sixtin vuokra-autovalikoimasta löydät sopivan vuokra-auton niin yksin matkustavalle, perhelomailijoille kuin isommallekin seurueelle. Sixt Estepona/Kempinski Hotel Bahiasta voit vuokrata tarpeittesi mukaan esimerkiksi pienen ja taloudellisen henkilöauton, viihtyisän farmariauton tai tilavan minibussin. Hienostunutta vaihtoehtoa etsivälle tarjoamme kattavan valikoiman luksusluokan ajoneuvoja tunnetuilta merkeiltä, kuten Audi, BMW, Porsche ja Jaguar.

Vaivattomia ajokilometrejä Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Estepona/Kempinski Hotel Bahiasta on helppoa ja joustavaa. Varauspalvelumme ansiosta voit varata vuokra-auton lisäpalveluineen käyttöösi jo etukäteen, jolloin vuokra-auton noutaminen Estepona/Kempinski Hotel Bahian toimipisteeltämme sujuu mutkattomasti. Lisäpalvelutarjontaamme sisältyy lukuisia matkantekoa helpottavia vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi. Mikäli matkan aikana on tarkoitus vaihtaa välillä kuskia, valitse silloin lisäkuljettajapalvelu. GPS-navigaattorin avulla löydät perille kohteisiin ilman ylimääräistä karttojen tutkiskelua ja reittivaihtoehtojen selvittelyä. Perheen kanssa matkustaville tarjoamme lisäpalveluina lastenistuimet, joihin sisältyvät niin vauvan turvakaukalot kuin isompien lasten istuimet ja korokeistuimetkin. Sixt Estepona/Kempinski Hotel Bahian ystävällinen henkilökunta auttaa sinua mielellään varaukseen liittyvissä asioissa. Huomaathan, että ellei toisin mainita, takaamme ainoastaan tietyn vuokra-autokategorian, ja lopullinen automalli voi vaihdella saatavuuden mukaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 13:00
Juhlapyhä09:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Estepona/Kempinski Hotel Bahia QRLS01 Carretera Cadiz km 159 29680 Estepona 36.436399, -5.108015 +34-871180192

Sixt-toimipiste Estepona/Kempinski Hotel Bahia QRLS01

Carretera Cadiz km 159
29680 Estepona
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service