Auton vuokraus toimipisteestä Marbella

 

Suosituin kohteessa Marbella

* Hinnat on laskettu 27.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Marbella alkaen 03.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Marbella

Osoite

N-340, km 183 Oasis Business Center, 29600 Marbella, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
09:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Marbella

Sixt toivottaa sinut tervetulleeksi Espanjan Aurinkorannikolle

Sixt toivottaa sinut tervetulleeksi Espanjan Aurinkorannikolle

Valitse Sixt Autovuokraamo asiantuntevaan autonvuokraukseen Marbellassa. Meiltä löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja useilta eri laatumerkeiltä, esimerkiksi Mercedesiltä, BMW:ltä, Audilta ja Jaguarilta. Laajan merkkivalikoiman lisäksi löydät meiltä kattavan tarjonnan autotyyppejä aina käytännöllisistä henkilöautoista ja farmareista näyttäviin urheilu- ja avoautoihin sekä jykeviin maastureihin. Vuokra-autojemme kyydissä tutustut Marbellaan ja Espanjan Aurinkorannikkoon tyylillä, mutta mukavuudesta tinkimättä. Marbellan toimipisteemme sijaitsee Espanjan rannikkoa pitkin kulkevan N-340-valtatien kupeessa, joten pääset sieltä sujuvasti matkaan, suuntasitpa sitten kohti Malagaa ja Fuengirolaa pohjoisessa tai Gibraltaria etelässä. Toimipiste on lyhyen matkan päässä Marbellan keskustasta, josta vuokra-autoa voi saapua hakemaan helposti esimerkiksi bussilla.
Hyvin varustellut vuokra-autot Marbellassa löydät Sixtiltä

Hyvin varustellut vuokra-autot Marbellassa löydät Sixtiltä

Kun etsit sopivaa matkustusmuotoa Espanjan Marbellassa, valitse Sixt Autovuokraamo Marbella ja luotettavat vuokra-automme. Sixtin vuokra-autolla matkustamisessa yhdistyvät mukavuus, matkustamisen vapaus ja helppous. Erinomaisesti varustelluissa vuokra-autoissamme matkanteko on miellyttävää ja pääset nauttimaan uusien ajoneuvojen tuomasta ajonautinnosta. Ilmastoiduissa vuokra-autoissa matkustaminen on mukavaa säästä riippumatta. Vuokra-autolla Marbella ja sen ympäristö tulevat tutuiksi omilla ehdoillasi, sillä voit suunnitella omat matkareittisi ja -aikataulusi omien mieltymystesi mukaan. Olemme pyrkineet tekemään autonvuokrauksesta Marbellan Sixt-toimipisteeltä mahdollisimman helppoa, ja voit tehdä varauksen kätevästi ennen paikanpäälle saapumista verkossa tai mobiilissa. Rakennat sinulle sopivan vuokra-autopaketin helposti muutamalla klikkauksella valitsemalla toivomasi autokategorian ja lisäpalvelut. Huomaa varausta tehdessäsi, että voimme luvata käyttöösi varauksen yhteydessä vain tietyn autokategorian ajoneuvon, emme tiettyä mallia tai merkkiä. Lisäpalveluihimme kuuluvat esimerkiksi lastenistuimet useissa eri kokoluokissa, laadukkaat GPS-laitteet ja ylimääräisen kuljettajan valinta, joka mahdollistaa kahden henkilön vuorottelun kuljettajan roolissa. Kun lisäpalvelut ovat kohdillaan, vuokra-autolla ajaminen on mukavaa ja vaivatonta, ja sinä ja seurueesi voitte keskittyä nauttimaan lomastanne Aurinkorannikolla. Jos sinulla on kysymyksiä lisäpalveluistamme tai autonvuokrauksesta Marbellassa, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Marbella

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Marbella?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Marbella sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Marbella.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Marbella?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 520 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz EQV
Mercedes-Benz EQV
Porsche Taycan
Porsche Taycan
BMW X5 M50
BMW X5 M50
Jaguar F-Type Convertible
Jaguar F-Type Convertible
Mercedes-Benz Clase G 63
Mercedes-Benz Clase G 63
Audi R8 Coupé
Audi R8 Coupé
BMW Z4 M40 Roadster
BMW Z4 M40 Roadster
Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant
Maserati Ghibli SQ4
Maserati Ghibli SQ4
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Marbella

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Marbella?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Marbella?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Marbella

Näytä lisää