Auton vuokraus alueella Marbella

 

Suosituin kohteessa Marbella

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Marbella alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Marbella

Sixtin vuokra-autolla valloitat hulppean Marbellan

Sixtin vuokra-autolla valloitat hulppean Marbellan

Kun olet lähdössä tutkimaan Espanjan kaunista Marbellaa ja haluat matkastasi näppärimmän, turvallisimman ja hauskimman mahdollisen, autonvuokraus Sixt Autovuokraamon kautta on ehdottomasti suositeltava juttu! Sixt vuokra-autolla huristat paikasta toiseen omaan tahtiisi ja voit itse valita, mitä kohteita menet katsomaan ja milloin. Autokalustomme vuokraus on aina sujuvaa ja helppoa. Voit valita autovalikoimastamme ajoneuvoksesi edullisen ja kompaktin henkilöauton, luotettavan ja tilavan farmarin, näyttävän avoauton tai vaikkapa maasturin. Varauksesi voit hoitaa etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.Jos olet kuullut Marbellan kutsun, anna Sixt Autovuokraamon auttaa sinua vastaamaan siihen ja ota kaunis Espanja haltuusi Sixt vuokra-auto allasi. Laadukkaista lisäpalveluistamme voit valita esimerkiksi GPS-navigaattorin helpottamaan suunnistustasi ja lisävakuutuksen tilaamalla voit keskittyä lomailuun tarvitsematta murehtia turhista. Otathan huomioon, että Sixt ei voi taata tiettyä mallia tai merkkiä, vaan ainoastaan autokategorian. Ota yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun!
Sixtin autonvuokraus varustaa sinut seikkailuun Marbellassa

Sixtin autonvuokraus varustaa sinut seikkailuun Marbellassa

Marbella on 140 000 asukkaan kaupunki Espanjan Aurinkorannikolla, Málagan maakunnassa. Tässä Espanjan kauniissa helmessä voit kokea sekä historian havinaa että nautiskella lämpimistä rannikkohiekoista. Suomalaisille erityisesti Uuno Epsanjassa -elokuvasta tuttu Marbella sijaitsee Espanjan eteläosassa, ja sieltä on matkaa Málagaan noin 50 kilometriä. Sixt vuokra-auto allasi pääset liikkumaan Marbellassa näppärästi ja aina oman aikataulusi mukaan. Menet minne haluat ja milloin haluat, valinta on kokonaan sinun. Autonvuokraus on näppärä tapa päästä tutkimaan Espanjan Marbellaa ja sen lähiympäristöä. Voit ottaa suunnan esimerkiksi kuuluisalle Valderraman golfkenttälle, jonne matkaa kertyy Marbellasta noin 60 kilometriä. Euroopan parhaaksi golfkentäksi kutsuttu kenttä mahdollistaa golfin pelaamisen ympäri vuoden. Kaupungin lähistöllä sijaitseva huvisatama Puerto Banús tarjoaa nähtävää ja tehtävää noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ehdottomasti nähtävien paikkojen listalla on myös Marbellan vanha kaupunki, jonka keskustassa sijaitsee vuodelta 1485 peräisin oleva Plaza de los Naranjos -keskusaukio. Sixt vuokra-autolla pääset kulkemaan Marbellassa oman suunnitelmasi mukaan. Me Sixtillä haluamme auttaa sinua tekemään lomastasi unohtumattoman, joten käänny rohkeasti puoleemme toiveidesi kanssa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Marbella

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Marbella?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Marbella sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Marbella.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Marbella?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Marbella. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 524 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Marbella

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Marbella?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Marbella?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Marbella?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Marbella

Näytä lisää