Autonvuokraus
Fuerteventura
Piilota
Espanja // Fuerteventura
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Fuerteventura

Sixt autonvuokraus Fuerteventuralla Espanjassa on tarjoaa mahdollisuuden ajella mukavuuksin varustetuilla uusilla ajoneuvoilla. Autovuokraamomme Fuerteventuralla tarjoaa vuokra-autoja useasta autokategoriasta. Autokalusto Sixtillä on keskimäärin vain kolme kuukautta vanhaa. Autovalikoima vuokraamoissamme on suuri ja valita voit autoluokan, josta vuokra-auton käyttöösi haluat. Voit valita meiltä myös useita lisäpalveluja ja lisävarusteita tekemään matkastasi helpon.

 
 • Fuerteventura Lentoasema
  Carretera Matorral, s/n
  35610 Puerto del Rosario

  ma. - su.07:00 - 22:30
  Juhlapyhä07:00 - 22:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Fuerteventura Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Carretera Matorral, s/n
  35610 Puerto del Rosario

  ma. - su.07:00 - 22:30
  Juhlapyhä07:00 - 22:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autovuokraamomme Fuerteventuralla

Autonvuokraus Fuerteventuralla on edullista, kun vuokraamoksi valitset Sixtin. Voit tarpeen mukaan valita, haluatko ajella taloudellisella henkilöautolla, vai tarvitsetko tilavampaa farmariautoa. Kun haluat nauttia matkailusta hieman näyttävämmällä vuokra-autolla, voit valita avo- tai urheiluauton, joka varmasti kääntää katseita. Vuoristot valloitat taas puolestaan neliveto maasturilla, jolla haasteellisemmatkin reitit kuljet vaivatta. Lisäpalveluina meillä on vuokra-autoihin saatavilla navigaattoreita ja lasten turvaistuimia. Voit myös halutessasi valita lisäkuljettajan. Otathan huomioon, että emme pysty takaamaan tiettyä automallia, autoluokka on valittavissa. Vakuutukset hoituvat myös kauttamme.

Nauti matkailusta vuokra-autolla Fuerteventuralla

Vuokra-autolla Fuerteventuran saarella kulkiessa voit pysähtyä ihastelemaan sen kauniita kirkasvetisiä rantoja ja jylhiä maisemia. Fuerteventuralla riittää nähtävää, joita vuokra-autolla on mahdollista kierrellä. Iglesia Parroquial Nuestra Señora del Rosario on pääkaupunki Puerto Del Rosariossa sijaitseva kirkko, johon matka vuokra-autolla ajaen vie kaupungin keskustasta vain noin 4 minuuttia. Kirkko on julistettu kulttuurinähtävyydeksi vuonna 1993. Helpoiten kirkolle matkaat vuokra-autolla. Calle León y Castillo on kaupungin tunnettu pääkatu, jota pitkin ajellessasi voit nähdä muun muassa useita veistoksia ja poiketa lukuisissa kaupoissa. Casa Museo Unamuno on erityisesti museoista pitäville hyvä käyntikohde. Myös se sijaitsee vain noin 4 minuutin ajomatkan päässä kaupungin ydinkeskustasta. Vuokra-autolla kannattaa kierrellä myös ihastelemassa kaupungin upeita hiekkarantoja, sekä paikallisia kahviloita ja ravintoloita. Eläimiä pääset katsomaan Oasis Parkkiin, joka sijaitsee saaren eteläosassa ja jonne ajomatka kestää 50 minuuttia. Myös kamelisafarille on mahdollista puistossa osallistua. Puistossa näkee myös villieläimiä lähietäisyydeltä. Kaikkiin näihin kohteisiin ja lisäksi moniin muihin pääset matkustamaan helpoiten, kun vuokraat ajoneuvon käyttöösi meiltä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service