Autonvuokraus
Fuerteventura AP (to 30.09.)
Piilota
Espanja // Fuerteventura // Fuerteventura AP (to 30.09.)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Fuerteventura AP (to 30.09.): Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  35610 Puerto del Rosario ES +34-928-860760
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 22:30
Juhlapyhä07:30 - 22:30
 
 

Sixt autonvuokraus Fuerteventuran lentoasemalta

Sixtin autovuokraamosta Fuerteventuran lentoasemalta voit vuokrata helposti ja vaivattomasti käyttöösi matkaasi helpottavan vuokra-auton. Tarjoamme luonnollisesti käyttöösi erilaisia henkilöautoja sekä farmareita, joilla liikkuminen paikasta toiseen sujuu kätevästi, mutta lisäksi voit hankkia käyttöösi minibussin, jonka avulla suurempikin porukka pääsee kätevästi nauttimaan kauniista alueesta. Kiinnitä kuitenkin autonvuokrauksen yhteydessä huomiota siihen, että emme voi taata vuokra-autosta tiettyä merkkiä tai mallia, vaan pelkästään valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon. Suunnitellessasi autonvuokrausta Fuerteventuran lentoasemalta muista, että voit halutessasi yhdistää varaukseesi myös monipuolisia lisäpalveluitamme, joita ovat muun muassa navigaattori, lisäkuljettaja, erilaiset lasten turvaistuimet ja -kaukalot, automaattivaihteisto sekä diesel-moottori. Lisäksi sinulla on halutessasi mahdollisuus hankkia matkallesi lisäturvaa esimerkiksi kolariturvan-, lasi- ja rengasturvan, matkanjatkumisturvan tai vapaaehtoisen henkilövakuutuksen muodossa.

Vuokra-auto Fuerteventuran lentoasemalta

Fuerteventuran lentoasema (FUE) on saaren ainoa lentoasema ja se sijaitsee saaren itärannikolla noin viiden kilometrin päässä Puerto del Rosarion kaupungista, sen eteläpuolella. Autonvuokraus Fuerteventuran lentoasemalta sujuu helposti etukäteen esimerkiksi internetissä, mobiilisovelluksemme avulla tai vaikkapa puhelimitse soittamalla toimipisteeseemme. Halutessasi voit kuitenkin vuokrata auton vasta kun olet saapunut paikan päälle. Tällöin et kuitenkaan pysty hyödyntämään kätevää systeemiämme, jonka avulla voit valita valmiiksi varaamasi vuokra-auton kätevästi iPhonesi avulla sitä noutaessasi. Olemme tehneet myös vuokra-auton palauttamisen mahdollisimman helpoksi mahdollistamalla vuokra-auton palauttamisen myös johonkin toiseen toimipisteeseemme.

Nauti saaresta Sixtin vuokra-autolla

Espanjalle kuuluviin Kanariansaariin kuuluvalla Fuerteventuran saarella vuokra-auton hankkiminen voi osoittautua erittäin hyväksi valinnaksi, sillä sen avulla pääset tutustumaan kattavasti vaikka koko noin 100 kilometriä pitkään ja 30 kilometriä leveään saareen ja sen upeisiin hiekkarantoihin. Vuokra-autolla kierrätkin helposti vaikkapa kaikki saaren suosituimmat matkailukohteet kuten Corralejon kylän saaren pohjoisosassa, Morro Jablen saaren eteläosassa Jandiassa ja tietysti saaren pääkaupungin Puerto del Rosarion. Halutessasi voit myös vierailla saaren korkeimmalla huipulla 807 metriä korkealla Pico de Jandialla. Lisäksi vierailemisen arvoinen ja vuokra-autolla kätevästi tavoitettava on luoteisrannikon kalastuskylä El Cotillo, kuten myös saaren sisäosissa sijaitseva Betancurian historiallinen kaupunki.


( Toimipistevastaava )

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 22:30
Juhlapyhä07:30 - 22:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Fuerteventura AP (to 30.09.) FUET99 Arrival Hall 35610 Puerto del Rosario 28.451529, -13.869944 +34-928-860760 +34-928-860762

Sixt-toimipiste Fuerteventura AP (to 30.09.) FUET99

Arrival Hall
35610 Puerto del Rosario
 
Puhelinnro +34-928-860760
Faksi +34-928-860762

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto iPhonella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä