Autonvuokraus
Gran Canaria Lentoasema
Piilota
Espanja // Gran Canaria // Gran Canaria Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Gran Canaria Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Autopista General del Sur GC-1
  35230 Las Palmas ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LPA
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt autonvuokraus Gran Canarian lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Gran Canarian lentoasemalla tarjoaa käyttöösi monipuolisen vuokra-autojen valikoiman, mistä voit valita juuri omaan tarpeeseesi soveltuvan vuokra-auton. Jos matkustat suuremalla porukalla voi minibussi olla hyvä valinta. Jos taas suunnittelet kiertäväsi alueen kauniissa maastossa voit vuokrata meiltä siihen soveltuvan maasturin. Tietysti valikoimistamme löytyvät myös perinteiset henkilöautot sekä farmarit ja ylelliset avo- ja urheiluautot. Kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, että emme voi taata vuokra-autosta tiettyä merkkiä tai mallia, vaan pelkästään tietyn kategorian mukaisen ajoneuvon. Monipuolisen autovalikoimamme lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuusen hankkia vuokra-autoosi Gran Canarian lentoasemalta erilaisia lisäpalveluita, esimerkiksi lapsiperheiden matkaa helpottavia lasten turvaistuimia tai -kaukaloita, lisäkuljettajan, navigointilaitteen, automaattivaiheiston tai esimerkiksi diesel-moottorin. Lisäpalveluiden ohella sinulla on halutessasi myös mahdollisuus hankkia jo valmiiksi kattavasti vakuutettuun vuokra-autoon lisäturvaa esimerkiksi kolariturvan tai matkanjatkumisturvan muodossa.

Sixtin lentoaseman toimipiste

Gran Canarian lentoasema (LPA) sijaitsee noin 18 kilometrin päässä saaren pääkaupungista Las Palmasista ja noin 25 kilometrin päässä saaren eteläisistä matkailukeskuksista ja se on saaren ainoa lentoasema. Autonvuokraus Gran Canarian lentoasemalta on mahdollista monin eri tavoin. Halutessasi voit vuokrata auton vasta lentoasemalla saavuttuasi, mutta kätevintä on vuokrata auto jo etukäteen. Etukäteen autonvuokraus Gran Canarian lentoasemalta onnistuu esimerkiksi internetissä, näppärän mobiilisovelluksemme avulla tai vaikkapa perinteiseen tapaan soittamalla. Jos olet varannut vuokra-auton etukäteen, voit valita sen kätevästi iPhonellasi sitä noutaessasi. Auton palautus sen sijaan onnistuu lentoaseman toimipisteen lisäksi myös muihin saarella sijaitseviin toimipisteisiimme.

Koe saari vuokra-autolla

Vuokra-auto on Espanjalle kuuluvalla Gran Canarialla vieraillessa oiva valinta, sillä sen avulla saat matkastasi eniten irti päästessäsi helposti tutustumaan niin saaren etelä- kuin pohjoisosaankin. Koko saari on halkaisijaltaan vain noin 50 kilometriä. Saaren eteläosassa sijaitsevat muun muassa tunnetut Playa del Inglésin ja Puerto Ricon matkailukohteet ja lisäksi alueelta löytyvät myös saaren suurimmat hiekkarannat ja esimerkiksi Maspalomasin hiekkadyynit. Saaren pohjoisosassa puolestaan pääsee nauttimaan suurkaupungin tunnelmasta, sillä siellä sijaitsee koko Kanariansaarten suurin kaupunki Las Palmas.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Gran Canaria Lentoasema LPA Autopista General del Sur GC-1 35230 Las Palmas 27.933175, -15.387760 +34-871180192

Sixt-toimipiste Gran Canaria Lentoasema LPA

Autopista General del Sur GC-1
35230 Las Palmas
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service