Autonvuokraus
Gran Canaria Meloneras
Piilota
Espanja // Gran Canaria // Gran Canaria Meloneras
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Gran Canaria Meloneras: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Avda. Cristóbal Colón s/n
  35100 Maspalomas ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: LPAC01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 19:30
Juhlapyhä08:00 - 19:30
 
 24 h palautus

Tervetuloa Sixt Gran Canaria Melonerasiin

Sixt Autovuokraamo Gran Canaria Melonerasista löydät laadukkaan vuokra-auton matkasi ajaksi. Autonvuokraus Gran Canaria Melonerasin toimipisteeltämme on joustava tapa tutustua monipuoliseen Gran Canariaan. Sixt Gran Canaria Meloneras sijaitsee saaren eteläkärjessä, Melonerasin loma-alueen syleilyssä. Toimipisteellemme saavut helposti esimerkiksi tien toisella puolella sijaitsevalta linja-autoasemalta, ja myös Melonerasin alueen lukuisat hotellit sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Meloneras on uudehko ja tyylikäs lomanviettokohde, joka tarjoaa laatua kokeneemmankin matkailijan makuun, ja vuokra-auton avulla Melonerasista on helppo tehdä päiväretkiä myös lähialueille. Vaihtelevaan maastoon suosittelemme 4x4-maasturia, jonka avulla pääset tutustumaan vaivattomasti Gran Canarian maaseudun tunnelmaan. Kompaktin henkilöauton kanssa voit suunnata shoppailuretkelle alueen lukuisiin kauppakeskuksiin, ja tilava farmariauto puolestaan kuljettaa koko perheen viettämään vaikkapa mukavaa päivää rannalle. Myös luksusta kaipaava lomailija löytää vuokra-autovalikoimastamme oman suosikkinsa. Kenties sinun valintasi olisikin vapauden hurmaa tarjoava avoauto tai suorituskykyinen urheiluauto?

Autonvuokraus Gran Canaria Melonerasista omien tarpeidesi mukaan

Vuokra-auto Gran Canaria Melonerasin toimipisteeltämme on joustava valinta lomamatkallesi. Espanjalle kuuluva Gran Canarian saari tunnetaan aurinkoisena ja leppoisana lomakohteena, jossa voit kokea niin loputtoman pitkät rannat kuin idylliset vuoristokylätkin. Varatessasi vuokra-auton Sixtiltä voit räätälöidä matkasi tarpeisiisi sopivaksi ja valita vuokrauksen aloitus- ja päättymisajankohdan omien aikataulujesi mukaan. Lisäpalveluistamme voit valita lisätarvikkeita ja ominaisuuksia, joiden avulla viimeistelet nautinnollisen autonvuokrauksen. Kun valitset rajoittamattomat ajokilometrit, voit matkustella Gran Canarian alueella niin paljon kuin itse tahdot, eikä sinun tarvitse miettiä kulutettuja ajokilometrejä. Lisäkuljettajapalvelun avulla voit istahtaa välillä itse apukuskin paikalle ja antaa matkaseuran ajaa puolestasi. GPS-navigaattorin avulla puolestaan löydät perille matkakohteisiin vaivattomasti. Perhelomailijoita varten lisäpalveluissamme on valittavana erikokoisia lastenistuimia, joiden avulla perheen pienimmätkin voivat nauttia vuokra-autoilun hurmasta turvallisesti. Huomaathan varausta laatiessasi, että takaamme vain ajoneuvokategorian, emme tiettyä automallia. Sixtin ystävällinen henkilökunta auttaa sinua mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 19:30
Juhlapyhä08:00 - 19:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Gran Canaria Meloneras LPAC01 Avda. Cristóbal Colón s/n 35100 Maspalomas 27.739436, -15.598297 +34-871180192

Sixt-toimipiste Gran Canaria Meloneras LPAC01

Avda. Cristóbal Colón s/n
35100 Maspalomas
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service