Autonvuokraus
Ibiza Lentoasema
Piilota
Espanja // Ibiza // Ibiza Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ibiza Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Zona rent a car - Llegadas
  07818 Sant Jordi de Ses Salines ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: IBZ
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Ibizan lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Ibizan lentokentällä Espanjassa tarjoaa autonvuokrausta asiantuntevasti kilpailukykyisin hinnoin. Autovalikoimaamme kuuluvat näppärät henkilöautot, tilavat farmarit sekä luotettavat maasturit. Näyttävään menoon tarjolla on myös urheilu- ja avoautoja. Lisäpalveluillamme teet matkasta vieläkin mukavamman. Valitse esimerkiksi GPS-navigaattori suunnistusta helpottamaan tai lisäkuljettajapalvelu, jonka avulla voitte vaihtaa kuljettajaa matkaseurueen kesken. Autonvuokraus Ibizan lentokentällä on helppoa ja huoletonta. Ota matkastasi kaikki irti!

Autonvuokraus Ibizan lentokentällä

Ibizan lentokenttä, lyhennettynä IBZ, sijaitsee seitsemän kilometrin päässä Ibizan kaupungista. Vuokra-autolla vältät matkastressin, ja siirryt kaupunkiin noin kymmenessä minuutissa. Valitse Sixt ja tee vuokra-auton varaus jo etukäteen nettisivuillamme tai puhelimitse. Huomaathan, että varaus koskee autokategoriaa, ei tiettyä automallia. Varaamasi vuokra-auto odottaa sinua, kun saavut kohteeseen. Jos sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Ibizan lentokentällä, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta!

Sixt vuokra-autolla monipuoliselle Ibizalle

Ibiza eli Eivissa on tunnettu erityisesti juhlijoiden paratiisina, mutta se on kiehtova matkakohde kaikenlaisille matkaajille. Ibizan saari sijaitsee Välimerellä ja se kuuluu Baleaarien saarisyhmään yhdessä Mallorcan, Menorcan ja Formenteran kanssa. Kuvankauniilla saarella onnistuu juhlimisen lisäksi myös ostosten teko, rentoutuminen, vesiaktiviteetit, historiallisiin kohteisiin tutustuminen sekä kauniista luonnosta nauttiminen. Kun otat allesi Sixtin vuokra-auton jo Ibizan lentokentältä, pääset tutustumaan tähän monipuoliseen saareen vaivattomasti.

Ibizan saarella asuu hieman noin 125.000 asukasta, ja sen on pinta-alaltaan vain noin 570 neliökilometriä. Pieneen saareen tutustut loistavasti ottamalla allesi Sixtin vuokra-auton heti Ibizan lentokentälle laskeuduttuasi. Saaren ajaa läpi noin tunnissa, joten voit ajella vaikka koko saaren ympäri pariinkin otteeseen. Näet varmasti paljon ja kokemus on unohtumaton. Ota suunnaksi vaikkapa Ses Salinas tai Es Vedra, jotka ovat saaren kaksi kansallispuistoa. Ibizan saari on Unescon maailmanperintökohde luonnon monimuotoisuuden vuoksi, joten näitä kohteita ei kannata jättää väliin. Ibizan lisäksi tutustumisen arvoisia kaupunkeja ovat esimerkiksi San Antonio sekä Santa Eulalia. Sixtin vuokra-autolla liikkuminen Ibizassa sujuu näppärästi sekä aina oman aikataulusi mukaan. Valmistaudu siis kokemaan elämäsi seikkailu!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ibiza Lentoasema IBZ Zona rent a car - Llegadas 07818 Sant Jordi de Ses Salines 38.876584, 1.368340 +34-871180192

Sixt-toimipiste Ibiza Lentoasema IBZ

Zona rent a car - Llegadas
07818 Sant Jordi de Ses Salines
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service