Autonvuokraus
Jerez Lentoasema
Piilota
Espanja // Jerez de la Frontera // Jerez Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Jerez Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Zona rent a car - Llegadas
  11401 Jerez de la Frontera ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: XRY
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Jerezin lentoasemalla

Sixtin autovuokraus Jerezin lentoasemalla tarjoaa kattavan ja monipuolisen valikoiman vuokra-autoja turisteille ja työmatkalaisille. Meiltä saat taatusti sinulle parhaiten sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme pystyt vuokraamaan niin tavallisen henkilöauton, perheille hyvin soveltuvan farmarin, nelivetoisen katumaasturin kuin suurille seurueille sopivan minibussin tai pakettiauton. Voit valita vuokraasi myös erinäisiä lisätarvikkeita, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Ajamisesta voi tehdä huolettomampaa rajoittamattomilla kilometreillä. Vakuutukset ovat erittäin tärkeässä roolissa. Jokainen voi ottaa myös kaiken kattavan vakuutuksen, joka korvaa kaikki mahdolliset vahingot. Kun päämääränäsi on Jerezin lentoasema, eli XRY, kannattaa sinunkin kääntyä Sixtin puoleen.

Helppoa autonvuokrausta Jerezin lentoasemalla

Jerezin lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä La Parran lentoasema, on pieni ja hyvin selkeä lentoasema, joka palvelee niin turisteja kuin työmatkalaisia. Aseman pienestä koosta riippuen on autonvuokrauksen toimipisteemmekin helppo löytää. Auton avaimet ja kaikki tärkeät paperit noudetaan toimipisteeltä ja ne palautetaan samaan paikkaan. Saat vuokra-auton käyttöösi nopeasti. Näin ollen sinä pääset jatkamaan matkaasi. Auton voi vuokrata etukäteen joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Koe tämän hurmaavan kaupungin parhaimmat nähtävyydet vuokra-autolla

Autonvuokraus Jerezin lentoasemalla helpottaa sinun lomaasi. Vuokra-autolla pääset näkemään enemmän. Nähtävää tässä upeassa Jerez De La Fronteran kaupungissa nimittäin riittää. Jerez De La Fontera sijaitsee Espanjan lounaisosassa ja se on Andalusian itsehallintoalue. Tässä kaupungissa pystyy kokemaan niin Atlantin aallot kuin Cadizin hurmaavat vuoretkin. Suosituimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa Jerezin katedraali, Santiagon kirkko sekä kaupungin laidalla sijaitseva Estadio Municipal de Chapín, joka toimii jalkapallostadionina. Urheilun ystävät suuntaavat siis sinne katsomaan Xerez CD:n pelejä. Ota vuokra-auto Jerezin lentoasemalta ja koe, mitä kaikkea tarjottavaa Jerez De La Fronteralla onkaan. Auton vuokraaminen käy nopeasti netissä. Tutustu tarjontaan ja tarjouksiin nettisivuillamme ja valitse vain itsellesi mieluisin auto. Lentoasemalla asioiminen sujuu näin nopeasti, kun kaikki tietosi ovat meillä jo valmiina.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Jerez Lentoasema XRY Zona rent a car - Llegadas 11401 Jerez de la Frontera 36.750503, -6.063946 +34-871180192

Sixt-toimipiste Jerez Lentoasema XRY

Zona rent a car - Llegadas
11401 Jerez de la Frontera
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service