Autonvuokraus
La Palma Lentoasema (Canaries)
Piilota
Espanja // La Palma Canarias // La Palma Lentoasema (Canaries)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus La Palma Lentoasema (Canaries): Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aerop. Santa Cruz de La Palma
  38738 Santa Cruz (Canary Islands) ES +34-928579159
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 21:30
Juhlapyhä07:30 - 21:30
 
 

Sixt autovuokraamo La Palman saarella sijaitsee kätevästi lentoaseman yhteydessä, saaren itärannikolla. Jos saavut saarelle lentäen, pääset heti matkaan vuokraamallasi autolla. Saaren pääkaupunkiin, Santa Cruz de la Palmaan matkaa kertyy noin 8 kilometriä ja suositulle turistialueelle, Los Cancajosiin, hieman vähemmän. Lentoasemalle liikennöi bussiyhteys, joka kiertää sekä pääkaupungin että turistialueen noin puolessa tunnissa ja on myös suosittu tapa saapua lentokentälle. Muutoin saarella on haastavaa liikkua julkisilla, sillä yhteyksiä on heikosti. La Palma Canarias -saarella helpoin tapa liikkua ja kiertää saarta on kuitenkin vuokrata auto. Kun otat alle vuokra-auton La Palmalla, voit liikkua oman aikataulusi mukaan ja pysähtyä vaikka uimaan tai katsomaan maisemia milloin haluat. Autovuokraamomme La Palman lentoasemalla sijaitsee otollisella paikalla saaren tutkimista ajatellen. Tutustu kattavaan valikoimaan nettisivuillamme, varaa auto ja lähde tutkimaan saarta!

Autonvuokraus La Palman lentoasemalla on helppoa ja nopeaa

Sixt autonvuokraus La Palman lentoasemalla tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja kilpailukykyiseen hintaan. Nettisivuiltamme löydät valikoiman tarjoamiamme henkilöautoja, kuten farmariauton koko perheelle tai kätevän ja taloudellisen sedanin pariskunnalle. Ehkä matkustat isommalla porukalla, jolloin minibussi on helpoin vaihtoehto. Muistathan että varausvaiheessa emme pysty lupaamaan tiettyä automallia vaan tietyn autokategorian. Meiltä löydät autojen uusimmat mallit, autojen keski-ikä on vain noin kolme kuukautta! Voit myös helposti hyödyntää tarjoamiamme lisäpalveluja, kuten GPS-navigaattoria, joka auttaa löytämään etsimäsi osoitteen nopeasti tai lastenistuimen perheen pienimmille. Lisäksi tarjoamme maksuttomat muutokset ja peruutuksen varaukseesi. Kaikki automme ovat hyvin varusteltuja, ilmastointi ja vakionopeudensäädin lisäävät ajomukavuutta ja löytyvät kaikista malleistamme. Tutustu laajaan valikoimaamme nettisivuilla. Jos sinulla herää kysymyksiä koskien autonvuokrausta La Palman lentoasemalla, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua oikean auton löytämisessä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 21:30
Juhlapyhä07:30 - 21:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste La Palma Lentoasema (Canaries) SPC Aerop. Santa Cruz de La Palma 38738 Santa Cruz (Canary Islands) 28.627058, -17.754807 +34-928579159

Sixt-toimipiste La Palma Lentoasema (Canaries) SPC

Aerop. Santa Cruz de La Palma
38738 Santa Cruz (Canary Islands)
 
Puhelinnro +34-928579159

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service