Autonvuokraus
Lanzarote
Piilota
Espanja // Lanzarote
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Lanzarote

Sixtiltä voit vuokrata käyttöösi luotettavia vuokra-autoja ympäri maailmaa ja myös autovuokraamomme Lanzarotella palvelee sinua asiantuntevan henkilökunatmme voimin joustavin aukioloajoin. Tästä Espanjan suositun lomakohteen toimipisteestämme voitkin vuokrata helposti käyttöösi niin tilavia farmareita, taloudellisia henkilöautoja kuin myös taatusti katseita kääntäviä urheilu- ja avoautoja, sekä käytännöllisiä maastureita. Päätyessäsi autonvuokraukseen Lanzarotella, tarjoamme sinulle kattavasti vakuutettujen vuokra-autojemme ohella myös joukon erilaisia lisävakuuksia ja -palveluita, joita voit halutessasi hyödyntää matkallasi. Huomaa myös, että voit vuokrata meiltä haluamasi auton, vaikka et olisi vielä täyttänyt 25 vuotta!

 
 • Lanzarote Lentoasema
  Ctra. Arrecife a Tinajo km 2.6
  35509 Playa Honda

  ma. - su.07:00 - 23:30
  Juhlapyhä07:00 - 23:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Lanzarote Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ctra. Arrecife a Tinajo km 2.6
  35509 Playa Honda

  ma. - su.07:00 - 23:30
  Juhlapyhä07:00 - 23:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin autonvuokraus Lanzarotella palvelee monipuolisesti

Autovuokraamomme Lanzarotella palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä ja tarjoaa sinulla mahdollisuuden vuokrata haluamasi ajoneuvo käyttöösi joustavasti haluamallasi tavalla. Meiltä sinun on mahdollista tehdä varaus niin verkkosivuillamme, puhelimitse, verkossa kuin myös paikan päällä. Sinun kannattaa kuitenkin huomata, että ajoneuvojemme kysynnän vuoksi emme takaa tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan aina valitsemasi ajoneuvokategorian mukaisen ajoneuvon. Pelkän vuokra-ajoneuvon ohella voit hankkia meiltä myös esimerkiksi kolariturvaa, vapaaehtoisen henkilövakuutuksen tai vaikkapa navigaattorin. Jos matkaat lasten kanssa, kannattaa sinun taas harkita kattavaa lastenistuin ja turvakaukalovalikoimaamme.

Vuokra-autolla Lanzarote tutuksi!

Kaunis Lanzarote on erinomainen lomakohde kenelle tahansa, mutta jotta saaresta saisi irti kaiken mahdollinen, kannattaa käyttöön hankkia vuokra-auto. Ajamalla voit tutustua saareen omassa rauhassasi ja voit vaivattomasti kiertää ihania kyliä ja nähtävyyksiä. Saaren pääkaupunki Arrecifen lisäksi autolla kannattaa suunnata kuuden kilometrin mittaisen hiekkarannan tarjoavaan Puerto del Carmen lomakylään, mistä löytyy myös lukuisia kauppoja ja laadukkaita ravintoloita. Parhaan kuvan saaren omaleimaisesta arkkitehtuurista taas saa Costa Teguisessa tai Playa Blancassa ja Yaizan kylää taas on kutsuttu erääksi koko Kanarian kauneimmista. Kannattaa myös huristaa ihailemaan pohjoisosan laavakuplaa Jameos del Aguaa sekä sen maanalaista järveä ja suunnata ihastelemaan luontoa esimerkiksi Timanfayan luonnonpuistossa. Jos matkassa on mukana lapsia, kannattaa vuokra-auton nokka kääntää kohti monipuolista puuhaa ja viihdykettä tarjoavaa Rancho Texas Park -teemapuistoa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service