Autonvuokraus
Lanzarote Lentoasema
Piilota
Espanja // Lanzarote // Lanzarote Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Lanzarote Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ctra. Arrecife a Tinajo km 2.6
  35509 Playa Honda ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ACE
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä07:00 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Lanzaroten lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Lanzaroten lentokentällä tarjoaa edullista ja luotettavaa autonvuokrausta! Oletko lomalla vai työmatkalla? Valikoimamme kattaa ajoneuvot joka tarpeeseen. Taloudellinen henkilöauto sopii budjettimatkailijalle, farmariin mahtuu isommatkin matkatavarat, laadukas maasturi ei petä vaikeissakaan olosuhteissa ja minibussilla kulkee vaikka koko perhe. Lomaan luksusta tuo urheilu- tai avoauto. Kaikki vuokra-automme Lanzaroten lentokentällä ovat ilmastoituja. Lisäpalveluillamme, kuten GPS-navigaattorilla, lastenistuimella tai lisäkuljettajapalvelulla, teet matkastasi vieläkin mukavamman. Autonvuokraus Lanzaroten lentokentällä on helppoa, ja pääset jatkamaan matkaasi pian koneesi laskeuduttua. Ota siis yhteyttä jo tänään, niin voimme aloittaa matkasi suunnitelun!

Autonvuokraus Lanzaroten lentokentällä

Lanzaroten kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä ACE, sijaitsee Arrecifessa, Lanzaroten suurimmassa kaupungissa. Lentoasema on Lanzaroten saaren ainoa lentoasema. Matkan lentokentältä taittaa näppärästi vuokra-autolla kaupungin keskustaan noin 10 minuutissa. Tutustu tämän hetkisiin tarjouksiimme ja tee varaus joko netissä tai puhelimitse. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään, jos sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Lanzaroten lentokentällä. Toivotamme sinulle mukavaa matkaa!

Tutustu Lanzaroten saareen vuokra-autolla

Lanzarote on Espanjalle kuuluva, noin 60 kilometriä pitkä saari Atlantin valtamerellä. Se kuuluu huippusuosittuihin Kanariansaariin. Saarella asuu noin 140.000 asukasta ja sillä on yli 200 kilometriä pitkä rantaviiva. Saari onkin suosittu rantalomakohde, eivätkä sen rannat lopu heti kesken. Voitkin pakata rantakamppeet sekä vesiaktiviteettitarvikkeet tilavaan Sixtin vuokra-autoon ja suunnata rannikolle rentoutumaan ja viihtymään. Mikä sen ihanempaa kuin lekotella lämpöisessä hiekassa ja pulahtaa välillä viileään, kirkkaaseen meriveteen?

Lanzaroten saari tarjoaa myös tehtävää ja nähtävää aktiivisille matkailijoille. Saaren pääkaupungissa Arrecifessa kannattaa suunnata ihailemaan Charco de San Ginés -laguunia sekä läheistä Le Recova -toria. Sixtin vuokra-auto allasi voit lähteä myös pidemmille tutkimusmatkoille ja se todella kannattaa. Ota suunnaksi vaikkapa Cueva de Los Verdes eli vihreä luola, joka on tulivuorenpurkauksen aiheuttama luola lähellä Harían kaupunkia. Matkaa luolalle on Arricifesta vain noin 30 kilometriä. Voit halutessasi ajaa vaikka koko saaren päästä päähän LZ-1- ja LZ-2-teitä pitkin. Matkaa kertyy alle sata kilometriä. Ota siis tästä kauniista saaresta kaikki irti omaan tahtiisi, ja hyppää Sixtin vuokra-auton kyytiin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:30
Juhlapyhä07:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Lanzarote Lentoasema ACE Ctra. Arrecife a Tinajo km 2.6 35509 Playa Honda 28.958079, -13.585823 +34-871180192

Sixt-toimipiste Lanzarote Lentoasema ACE

Ctra. Arrecife a Tinajo km 2.6
35509 Playa Honda
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service