Autonvuokraus
Madrid Atochan Rautatieasema
Piilota
Espanja // Madrid // Madrid Atochan Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Madrid Atochan Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Plaza Emperador Carlos V, s/n
  28045 Madrid ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: MADX01
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 23:30
Juhlapyhä07:30 - 23:30
 
 24 h palautus

Uuteen kaupunkiin pääsee tutustumaan parhaiten vuokra-auton avulla. Kun otat auton Madridin Atochasta heti lomasi alussa, saat takuulla päivistä enemmän irti. Autonvuokrauksen toimipisteemme tässä Espanjan aurinkoisessa kaupungissa sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, jotta jokainen lomalainen löytää sen varmasti. Toimipisteemme sijaitsee tarkalleen Atochan rautieasemalla, joka on vaikuttava rakennus. Sitä ei siis voi olla huomaamatta. Autovalikoimastamme löydät useita eri automerkkejä ja -malleja, jotka ovat aina uusinta uutta. Autovuokraamomme Madridin Atochassa takaa siis sen, että saat juuri sinulle sopivan auton. Vuokraa siis auto ja kierrä niin kaupungin kuin sen lähialueenkin nähtävyydet. Atochan toimipiste sijaitsee Madridin suuren museokolmikon sekä kauniin Parque del Retiron vieressä. Perhelomalaiset voivat suunnata helposti vuokra-autolla Madridin Atochasta kohti Casa de Campon puistossa sijaitsevaa eläintarhaa ja huvipuistoa. Kattava autovalikoimamme pitää huolen siitä, että vuokra-autolla matkustaminen on miellyttävä kokemus.

Autonvuokraus Madridin Atochassa onnistuu kätevästi Sixtin avulla

Sixtin autonvuokraus Madridin Atochassa palvelee kaikkia matkustajia, jotka haluavat nähdä lomansa aikana enemmän. Meiltä löydät niin tavalliset henkilöautot, perheille sopivat farmarit kuin nelivedolla varustetut maasturitkin. Jos olet liikkeellä vaikkapa urheiluvälineiden kanssa, saat meiltä myös pakettiautot. Huomioi kuitenkin, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Ei haittaa myöskään, vaikka olisit alle 25-vuotias. Me nimittäin vuokraamme autoja kaikille täysi-ikäisille. Sen lisäksi lisäpalveluna voi ottaa lisäkuskin, jolloin ajovastuuta voi jakaa toisen kanssa. Saat tarvittaessa erinäisiä lisävarusteita, kuten vaikkapa lastenistuimia tai navigaattorin. Saatavana olevat lisävarusteet voi tarkastaa nettisivuiltamme. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme ovat valmiina auttamaan kaikissa vuokraukseen liittyvissä asioissa. Voit hoitaa autonvuokraukseen liittyvät asiat kätevästi joko nettisivujemme kautta tai ottaa yhteyttä puhelimitse. Muistathan myös, että tarjoamme autot myös yrityksille. Halutessasi voit ottaa yhteyttä yritysmyyntiimme, jotta voimme neuvotella juuri teidän yrityksenne käyttötarkoituksia parhaiten vastaavan sopimuksen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 23:30
Juhlapyhä07:30 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Madrid Atochan Rautatieasema MADX01 Plaza Emperador Carlos V, s/n 28045 Madrid 40.407705, -3.692843 +34-871180192

Sixt-toimipiste Madrid Atochan Rautatieasema MADX01

Plaza Emperador Carlos V, s/n
28045 Madrid
 
Puhelinnro +34-871180192

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

Paseo de la Infanta Isabel,s/n
28012 Madrid
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service