Autonvuokraus
Malaga
Piilota
Espanja // Malaga
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Malaga

Autonvuokraus Malagassa Sixtillä on mutkaton tapa vuokrata ajoneuvo. Autokalusto meillä on varsin monipuolinen. Autovalikoimamme vuokra-autot ovat uusia ja nykyaikaisin mukavuuksin varusteltuja. Ajoneuvon vuokraus meillä on helppoa ja vuokra-autoissamme Malagassa on valittavissa taloudellisia henkilöautoja, tilavampia farmareita, hienoja avoautoja, näyttäviä urheiluautoja, 4x4 maastureita ja pakettiautoja.

 
 • Malaga Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Terminal 2 & 3 Llegadas
  29004 Malaga

  ma. - su.08:00 - 01:00
  Juhlapyhä08:00 - 01:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Malaga Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  C/ Mendivil 12
  29002 Malaga

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Nerja/Hotel Marinas de Nerja

  Sixt Autonvuokraus
  Ctra. Nacional 340, km 289,5
  29780 Nerja

  ma. - su.08:00 - 14:00
  Juhlapyhä08:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Malagassa Sixtillä

Autovuokraamomme Malagassa tarjoaa uusien ja mukavien ajoneuvojen lisäksi asiakkailleen tarvittavat lisäpalvelut- ja varusteet, joita vuokra-aikana mahdollisesti tulet tarvitsemaan. Myös tarvittavat vakuutukset on mahdollista ottaa vuokra-ajaksi ajoneuvon varausta tehdessä. Lisävarusteina meidän vuokraamoissa tarjolla on lastenistuimia, navigaattoreita ja mahdollista on myös valita lisäkuljettaja, jotta voit jakaa ajovastuun toisen kuljettajan kanssa. Bensiinimoottorin sijasta on valittavissa myös dieselmoottorilla varustettuja ajoneuvoja. Huomioithan vuokra-auton varausta tehdessäsi, että autovuokraamomme Malagassa ei voi taata automerkkiä- tai mallia, mutta voit valita haluamasi autoluokan, josta vuokra-auton tarvitset.

Näe Malagassa sen kaikki upeat kohteet vuokra-autolla kierrellen

Espanjan Malagassa nähtävyyksiä ehdit nähdä enemmän, kun sinulla on allasi vuokra-auto. Vuokra-autolla Malagassa kierrät kohteita myös edullisesti. Malaga on todella kuuluisan taiteilijan Pablo Picasson synnyinkaupunki ja siellä myös sijaitsee Picasso-museo. Palacio de Buenavistassa sijaitseva museo on täynnä taiteilija Picasson tunnettua taidetta. Museolle ajat vuokra-autolla kaupungin keskustasta vain noin 4 minuutissa. Malagan kauniissa vanhassakaupungissa sinulla on mahdollisuus nähdä vanhoja rakennuksia ja tehdä ostoksia sen lukuisissa pienissä putiikeissa. Lasi- ja kristallimuseo on puolestaan paikka, jossa on esillä yli 700 upeaa lasiesinettä ja myös paljon ihastuttavia taide-esineitä. Museolle on keskustasta matkaa ajaen noin 7 minuuttia. Näkemisenarvoinen Aula del Mar Malaga on merenkulkumuseo ja akvaariomaailma, joka löytyy kaupungin matkustajasatamasta. Siellä voit nähdä värikkäitä akvaariokaloja, merenkulkuun liittyvää vanhaa esineistöä, sekä myös joitain uhanalaisia eläimiä, sillä se toimii samalla myös uhanalaisten eläinten turvapaikkana. Myös tähän hienoon kohteeseen pääset helpoiten kulkemaan vuokra-autolla, jolla matka keskustasta vie vain 7 minuuttia.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service