Auton vuokraus toimipisteestä Malaga Rautatieasema

 

Suosituin kohteessa Malaga Rautatieasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Malaga Rautatieasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Malaga Rautatieasema

Osoite

Explanada de la estacion S/N CC Vialia, Local 21 BJ, 29002 Malaga, Espanja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Malaga Rautatieasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autonvuokraus Malagan juna-asemalla tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja kilpailukykyiseen hintaan. Löydät toimipisteemme kätevästi juuri rautatieaseman ulkopuolelta, Calle Mendivil -kadulta, metroaseman edestä. Malagan juna-aseman toimipisteemme sijaitsee kaupungin keskustassa, noin 5 minuuttia kävellen Calles Larios -pääkadulta. Jos olet jo kaupungin alueella, helpoiten ja nopeiten saavut palvelupisteellemme suoraan metrolla alle 10 minuutissa, pysäkille Estacion de M. Voit myös saapua paikan päälle toisesta kaupungista junalla, asemalle saapuu junia 17 eri kaupungista ympäri Espanjaa. Myös kaupungin bussiasema sijaitsee toimipisteemme välittömässä läheisyydessä. Autovuokraamo Malagan juna-asemalla sijaitsee oivalla paikalla jos haluat ensin reutoutua keskustan ravintoloissa sekä ostoksilla, ja suunnata myöhemmin esimerkiksi tutkimaan vuokraamallasi autolla Costa del Solin aluetta!
Näe ja koe aitoa espanjalaista elämänmenoa vuokraamalla auto Malagassa

Näe ja koe aitoa espanjalaista elämänmenoa vuokraamalla auto Malagassa

Sixt autonvuokraus Malagan juna-asemalla on helppoa ja vaivatonta. Voit tutustua kattavaan valikoimaamme nettisivuillamme. Otathan huomioon varausvaiheessa, että emme voi taata tiettyä mallia vaan autokategorian. Tarjoamme laajan valikoiman autoja taloudellisista sedaneista aina luksus-urheiluautoihin. Lapsiperheille sopivat farmarit ja maasturit löytyvät myös valikoimistamme, kuin myös minibussit isommallekin porukalle. Ehkä haluat ajaa avoautolla Espanjan auringon alla, avoautot löydät myös meiltä. Muistathan että tarjoamme myös premium-malleja vaativampaan makuun. Lisäksi saat meiltä myös tarvittavat lisäpalvelut, kuten lastenistuimen perheen pienimmille, GPS-navigaattorin auttamaan sinut perille saakka sekä lasi-ja rengasturvan vahinkojen varalle. Kaikista autoistamme löytyy lisäksi ilmastointi ja vakionopeudensäädin, jotka lisäävät ajomukavuutta. Halutessasi voit lisätä myös toisen kuljettajan, jolloin voitte vaihtaa kuskia halutessanne kesken matkan. Auton voit varata helposti nettisivuiltamme, jossa voit myös tarkastella tarjoamiamme lisäpalveluja. Jos sinulla herää kysymyksiä koskien autonvuokrausta, voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin koskien vuokra-autoilua Malagassa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Malaga Rautatieasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Malaga Rautatieasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Malaga Rautatieasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Malaga Rautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Malaga Rautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 1009 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Ajoneuvo
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Porsche 911 Carrera Cabrio
Porsche 911 Carrera Cabrio
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
Audi R8 Coupé
Audi R8 Coupé
BMW M440 Coupé
BMW M440 Coupé
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi R8 Convertible
Audi R8 Convertible
Porsche Panamera
Porsche Panamera
Mercedes-Benz S 560 L
Mercedes-Benz S 560 L
Porsche Macan
Porsche Macan
BMW X5 M50
BMW X5 M50

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Malaga Rautatieasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Malaga Rautatieasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Malaga Rautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Malaga Rautatieasema

Näytä lisää