Auton vuokraus alueella Malaga

 

Suosituin kohteessa Malaga

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Malaga Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Malaga

Autonvuokraus Malagassa Sixtillä

Autonvuokraus Malagassa Sixtillä

Autonvuokraus Malagassa Sixtillä on mutkaton tapa vuokrata ajoneuvo. Autokalusto meillä on varsin monipuolinen. Autovalikoimamme vuokra-autot ovat uusia ja nykyaikaisin mukavuuksin varusteltuja. Ajoneuvon vuokraus meillä on helppoa ja vuokra-autoissamme Malagassa on valittavissa taloudellisia henkilöautoja, tilavampia farmareita, hienoja avoautoja, näyttäviä urheiluautoja, 4x4 maastureita ja pakettiautoja. Autovuokraamomme Malagassa tarjoaa uusien ja mukavien ajoneuvojen lisäksi asiakkailleen tarvittavat lisäpalvelut- ja varusteet, joita vuokra-aikana mahdollisesti tulet tarvitsemaan. Myös tarvittavat vakuutukset on mahdollista ottaa vuokra-ajaksi ajoneuvon varausta tehdessä. Lisävarusteina meidän vuokraamoissa tarjolla on lastenistuimia, navigaattoreita ja mahdollista on myös valita lisäkuljettaja, jotta voit jakaa ajovastuun toisen kuljettajan kanssa. Bensiinimoottorin sijasta on valittavissa myös dieselmoottorilla varustettuja ajoneuvoja. Huomioithan vuokra-auton varausta tehdessäsi, että autovuokraamomme Malagassa ei voi taata automerkkiä- tai mallia, mutta voit valita haluamasi autoluokan, josta vuokra-auton tarvitset.
Näe Malagassa sen kaikki upeat kohteet vuokra-autolla kierrellen

Näe Malagassa sen kaikki upeat kohteet vuokra-autolla kierrellen

Espanjan Malagassa nähtävyyksiä ehdit nähdä enemmän, kun sinulla on allasi vuokra-auto. Vuokra-autolla Malagassa kierrät kohteita myös edullisesti. Malaga on todella kuuluisan taiteilijan Pablo Picasson synnyinkaupunki ja siellä myös sijaitsee Picasso-museo. Palacio de Buenavistassa sijaitseva museo on täynnä taiteilija Picasson tunnettua taidetta. Museolle ajat vuokra-autolla kaupungin keskustasta vain noin 4 minuutissa. Malagan kauniissa vanhassakaupungissa sinulla on mahdollisuus nähdä vanhoja rakennuksia ja tehdä ostoksia sen lukuisissa pienissä putiikeissa. Lasi- ja kristallimuseo on puolestaan paikka, jossa on esillä yli 700 upeaa lasiesinettä ja myös paljon ihastuttavia taide-esineitä. Museolle on keskustasta matkaa ajaen noin 7 minuuttia. Näkemisenarvoinen Aula del Mar Malaga on merenkulkumuseo ja akvaariomaailma, joka löytyy kaupungin matkustajasatamasta. Siellä voit nähdä värikkäitä akvaariokaloja, merenkulkuun liittyvää vanhaa esineistöä, sekä myös joitain uhanalaisia eläimiä, sillä se toimii samalla myös uhanalaisten eläinten turvapaikkana. Myös tähän hienoon kohteeseen pääset helpoiten kulkemaan vuokra-autolla, jolla matka keskustasta vie vain 7 minuuttia.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Malaga

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Malaga?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Malaga sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Malaga.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Malaga?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Malaga. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 7170 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Matka Sixtille
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Malaga

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Malaga?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Malaga?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Malaga?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Malaga

Näytä lisää