Autonvuokraus
Majorca Palma Lentoasema
Piilota
Espanja // Mallorca // Palma de Mallorca Lentokenttä
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Palma de Mallorca Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Zona rent a car - Llegadas
  07610 Palma de Mallorca ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PMI
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Palma de Mallorcan lentokentällä

Sixt autovuokraamosta saat kätevästi vuokra-auton suoraan Palma de Mallorcan lentokentältä. Laajojen aukioloaikojemme ansiosta voit noutaa vuokra-auton sekä arkena että juhlapyhinä 7.00-24.00 välisenä aikana. Palautus onnistuu sitäkin näppärämmin, sillä voit palauttaa vuokra-auton mihin kellonaikaan tahansa. Valikoimistamme löydät niin sporttiset avo- ja urheiluautot kuin tilavat farmarit ja pakettiautotkin. Mikäli kaipaat ennemmin pientä kaupunkikäyttöön sopivaa vuokra-autoa, henkilöautojemme valikoimissa on myös pienempäänkin parkkitilaan mahtuvia henkilöautoja. Nelivetoiset maasturit sopivat parhaiten matkakohteensa kaukaisimmatkin kolkat valloittavalle maaseutumatkailijalle. Jos tiedät ajavasi vuokra-autolla pitkiä matkoja, kannattaa valita vuokra-auto vapailla kilometreillä, jolloin voit ajaa vuokra-ajalla niin paljon kuin haluat ilman lisäkorvausta.

Auton vuokraus Palma de Mallorcan lentokentältä

Mallorcan lentokenttä on yksi Espanjan vilkkaimmista lentokentistä. Lentoasema tunnetaan myös nimellä Son Sant Joan lentokenttä. Sen kaikkein kiireisimpiä kuukausia ovat heinä- ja elokuu, jotka ovat suosittuja lomakuukausia ympäri maailman. Baleaareilla sijaitseva lentokenttä sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä saariston pääkaupungista, Palmasta. Palma de Mallorcan (PMI) lentokentällä on yksi terminaali, joka on jaettu neljään eri halliin. Lukuisat kansainväliset lentoyhtiöt liikennöivät lentoasemalla, minkä vuoksi lentokentällä on kattavasti palveluita taxfree-kaupoista valuutanvaihtopisteisiin ja lukuisiin ravintoloihin. Sixt autovuokraamo sijaitsee lentokentän autonvuokrausalueella. Yhteen paikkaan kootut palvelut on helppo löytää ja niiden joukosta on helppo tunnistaa omansa.

Palma de Mallorca - aurinkoa kaipaavan lomaparatiisi

Palma de Mallorca on tyypillinen espanjalaiskaupunki, joka sijaitsee viehättävällä Mallorcan lomasaarella. Kaupungin monipuolinen kulttuuri- ja viihdetarjonta on suunniteltu hemmottelemaan niin saarella vierailevia turisteja kuin paikallisiakin. Pienellä saarella on ihana liikkua vapaasti vuokra-autolla idyllisistä rantakylistä trendikkäisiin ravintoloihin kaupungin keskustassa. Vuokra-auto on erittäin kätevä apu myös shoppailussa, jonka aikana kantamukset saattavat kasaantua painavaksi lastiksi ellet käy heittämässä niitä välillä auton takakonttiin. Palman keskustassa onkin useita hyviä ostospaikkoja ja hauskoja baareja, joissa vietät rennosti koko pitkän päivän. Kun jätät auton parkkiin keskustaan pääset ihailemaan Palman labyrinttimaisia kävelykatuja. Ne lähtevät kiemurtelemaan Passeig de Borns kujalta ja päätyvät mereen toisessa päässä ja toisessa viehättävälle torialueelle.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Majorca Palma Lentoasema PMI Zona rent a car - Llegadas 07610 Palma de Mallorca 39.546850, 2.728680 +34-871180192

Sixt-toimipiste Majorca Palma Lentoasema PMI

Zona rent a car - Llegadas
07610 Palma de Mallorca
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service