Autonvuokraus
Manises (Valencia)
Piilota
Espanja // Manises (Valencia)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Manises (Valencia)

Nappaa Manises Valencian Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto allesi ja pääset nauttimaan Espanjan lämmöstä ja nähtävyyksistä. Olemme tehneet kaiken sen eteen, että autonvuokraus käy mahdollisimman helposti, ja voit tehdä varauksen jo ennen Manises Valencian matkaasi verkkosivuillamme tai soittamalla meille puhelimitse. Sixtin monipuolinen autovalikoima kattaa luotettavat henkilöautot, tilavat farmarit, näyttävät avoautot sekä jykevät maasturit. Vuokra-autojemme vuokraus on helppoa Manises Valencian Sixt Autovuokraamossa, ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa viikon jokaisena päivänä.

 
 • Valencia Lentoasema
  Zona rent a car - Llegadas
  46940 Manises (Valencia)

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Valencia Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Zona rent a car - Llegadas
  46940 Manises (Valencia)

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Laadukas autonvuokrauskokemus Manises Valenciassa

Me Sixtillä haluamme, että matkustat mahdollisimman mukavasti ja turvallisesti. Kauttamme voitkin valita useita erilaisia lisäpalveluita varaukseesi. GPS-navigaattori pitää sinut oikealla tiellä, etkä eksy vaikka olisit Espanjassa ensimmäistä kertaa. Voit valita useiden erilaisten autojen välillä, mutta huomaathan, että voimme taata vain ajoneuvon kategorian, emme tiettyä mallin tai merkkiä. Uneksi itsellesi unelmiesi loma ja anna Sixtin Autovuokraamon Manises Valenciassa varustaa sinut matkaan!

Manises Valencia tutuksi Sixt vuokra-autolla

Manises on noin 30 000 asukkaan kunta, ja se sijaitsee noin 7 kilometrin päässä Valencian keskustasta. Valencian lentokenttä sijaitsee aivan Manisesin kupeessa, joten matkan jatkaminen Sixt vuokra-autolla onnistuu täältä mainiosti. Voit viivähtää myös Manisesissa, joka tarjoaa paljon tehtävää ja nähtävää kaikenlaisille matkustajille. Manises on kuuluisa erityisesti keramiikastaan ja voitkin hurauttaa näpsäkästi Sixt vuokra-autolla vaikkapa tutkimaan Museo de Cerámica de Manises -keramiikkamuseota, joka sijaitsee aivan keskustan ytimessä. Samalla reissulla voit käydä myös alle kilometrin päässä sijaitsevassa valokuvamuseossa. Perheen pienimpiä kiinnostaa varmasti Bioparc Valencia -eläintarha, jonne matkaa kertyy Manisesista vain 8 kilometriä.

Ota Manises Valencian Sixt Autovuokraamosta ajopeli allesi ja kurvaa kohti Välimeren rannalla sijaitsevaa kaunista Valenciaa. Matka sinne kestää alle 20 minuuttia ja saavutat auringossa kimmeltävän meren ongelmitta. Sixt vuokra-autolla voit tutkia Valenciaa sekä sen lähiympäristöä oman aikataulusi mukaisesti. Herkuttele kaupungista kotoisin olevalla paellalla ja käy ihailemassa Llotja de la Sedaa eli vanhaa silkin tukkukauppaan käytettyä rakennusryhmää, joka on Unescon maailmanperintökohde. Valinta on kokonaan sinun, kun allasi on Sixt vuokra-auto!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service