Auton vuokraus alueella Palma de Mallorca

 

Suosituin kohteessa Palma de Mallorca

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Majorca Palma Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Palma de Mallorca

Helposti matkaan Sixt Autovuokraamosta Palma de Mallorcalla

Helposti matkaan Sixt Autovuokraamosta Palma de Mallorcalla

Kun tarvitset käyttöösi vuokra-auton Palma de Mallorcan alueella, Sixt Autovuokraamo tarjoaa lukuisia tasokkaita vaihtoehtoja. Pienen seurueen kaupunkiajoon sopivat parhaiten kätevät sedan-malliset henkilöautomme. Hiukan isommalle seurueelle suosittelemme tilavampaa farmaria tai minibussia ja ainutlaatuista ajonautintoa janoavalle virtaviivaisia urheilu- ja avoautoja. Mikäli ajomatkasi varrella on haasteellisempia maasto-osuuksia, kannattaa niihin varautua nelivetoisella maasturilla. Autonvuokrausta Palma de Mallorcalla tarjoaa kolme eri toimipistettämme: Majorca Playa de Palma, Majorca Poligono Son Oms ja lentokentän toimipisteemme. Voit varata ajoneuvon yhdeltä toimipisteeltä ja palauttaa sen, sopimuksen mukaan, jollekin toiselle Autovuokraamolle Palma de Mallorcalla. Ajoneuvoa noutaessa ja palauttaessa kannattaa huomioida toimistojemme aukioloajat. Lentokentän asiakaspalvelussa on pisimmät aukioloajat ja auton palautus onnistuu ympäri vuorokauden. Jos lentosi lähtee yöaikaan, voit palauttaa ajoneuvon matkan varrella lentoasemalle. Autonvuokraus Palma de Mallorcalla saattaa tulla mieleen kesken matkankin. Silloin voit poiketa vuokraamaan tarpeeseesi parhaiten sopivan kulkuneuvon ja tarvitsemasi lisäpalvelut juuri sille ajalle kuin tarvitset vuokra-autoa. Vuokrattaviin lisäpalveluihin kuuluvat vakuutus, lastenistuin, GPS-navigaattori, vapaat kilometrit ja lisäkuljettaja. Huomaathan, että emme voi taata ajoneuvolle tiettyä merkkiä tai mallia, mutta saat aina käyttöösi laadukkaan ja edullisen ajoneuvon valitsemasi autokategorian mukaan.
Tutki Mallorcan joka kolkka omaan tahtiin vuokra-auton ratissa

Tutki Mallorcan joka kolkka omaan tahtiin vuokra-auton ratissa

Palma de Mallorca on Espanjan itärannikon tuntumassa sijaitsevien Baleaarisaarten eloisa pääkaupunki. Pelkkänä Palmanakin tunnettu, Mallorcan saaren etelärannikolla kukoistava kaupunki on ihanteellinen lomakohde sekä rentouttavaa rantalomaa janoavalle turistille että historiallisesti kiehtovia vierailukohteita etsivälle kultturistille. Täällä onnistuu ranta- ja kaupunkiloman yhdistäminen täydellisesti. Kun varaat vuokra-auton Palma de Mallorcalta, voit helposti taittaa saaren päästä päähän lomasi aikana. Jos kaipaat hiukan rauhallisempaa rantakaistaletta tai haluat nauttia seesteisen kauniista merimaisemista, hyppää vain ajoneuvon rattiin ja lähde seikkailulle saaren ulkoreunoille. Saaren lounaisosissa on useita museioita, taidenäyttelyitä ja saaren pääkohde, La Seussa sijaitseva Palman katedraali.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Palma de Mallorca

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Palma de Mallorca?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Palma de Mallorca sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Palma de Mallorca.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Palma de Mallorca?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Palma de Mallorca. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 11561 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Palma de Mallorca

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Palma de Mallorca?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Palma de Mallorca?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Palma de Mallorca?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?