Autonvuokraus
Puerto del Rosario
Piilota
Espanja // Puerto del Rosario
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Puerto del Rosario

Autonvuokraus Puerto del Rosarion Sixt Autovuokraamosta onnistuu luontevasti. Autokalustomme on laaja, ja voit valita itsellesi sopivan ajoneuvon makusi mukaisesti. Henkilöautolla tai farmarilla pääset liikkumaan kätevästi Puerto Del Rosariossa ja sen lähiympäristössä, tai mikäpä estäisi sinua ottamasta allesi urheilu- tai avoautoa sekä nauttimaan täysin siemauksin trooppisen ilmaston lämmöstä tai vauhdin huumasta. Maasturi on turvallinen vaihtoehto vuokra-autoksi tutustuessasi Espanjaan ja sen maanteihin. Valinta on kokonaan sinun! Varauksen hoidat näppärästi puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.

 
 • Fuerteventura Lentoasema
  Carretera Matorral, s/n
  35610 Puerto del Rosario

  ma. - su.07:00 - 22:30
  Juhlapyhä07:00 - 22:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Fuerteventura Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Carretera Matorral, s/n
  35610 Puerto del Rosario

  ma. - su.07:00 - 22:30
  Juhlapyhä07:00 - 22:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Puerto del Rosariossa on näppärää ja helppoa

Ihana Espanja tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa, ja vuokra-auton nappaaminen allesi Sixtin Autovuokraamosta Puerto del Rosariossa on mitä sujuvin tapa päästä nauttimaan tämän hurmaavan maan erilaisista, huikeista elämyksistä. Kattavat lisäpalvelumme antavat sinulle mahdollisuuden valita mukaasi muun muassa lastenistuimen tai GPS-navigaattorin. Jos haluat päästä tutkimaan tätä kaunista maata laajemmin, voi lisävakuutus matkallesi olla hyvä idea kaiken varalta. Otathan huomioon, että Sixt voi taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, mutta ei tiettyä automerkkiä tai -mallia. Otathan rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun.

Puerto del Rosariossa Sixt vuokra-autolla

Puerto del Rosario on Espanjalle kuuluvan Fuerteventuran saaren pääkaupunki. Fuerteventura kuuluu Kanariansaariin ja se on saariryhmän vanhin saari. Koko saaren asukasluku on noin 100 000 asukasta, joista kolmasosa asuu pääkaupungissa Puerto de Rosariossa, saaren keskiosassa. Kaupunkiin tutustuminen Sixt vuokra-autolla kannattaa, sillä siten pääset liikkumaan oman aikataulusi mukaan. Pääkaupungin nähtävyydet, kuten sen pääkadun sadat erilaiset veistokset ja kaunis satama, tulevat tutuiksi nopeasti vuokra-autolla. Välineet erilaisiin vesiaktiviteetteihin uinnista sukeltamiseen ja surffaukseen kulkevat näpsäkästi mukana rannalle kuin rannalle, joita saarelta löytyy kilometreittäin.

Mikään ei myöskään estä sinua lähtemästä hieman pidemmälle matkalle. Fuerteventuran saari on kokonaan valloitettavissa luotettavalla Sixt vuokra-autolla. Saari on noin sata kilometriä pitkä, joten ajat sen päästä päähän vaikka päivässä. Voit ottaa myös oman aikasi saaren nähtävyyksistä nauttimiseen. Käy esimerkiksi Corralejon kylässä saaren pohjoisosassa ja Morro Jablessa saaren eteläosassa. Valinta on sinun Sixt vuokra-auto allasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service