Auton vuokraus alueella Puerto del Rosario

 

Suosituin kohteessa Puerto del Rosario

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Fuerteventura Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Puerto del Rosario

Autonvuokraus Puerto del Rosariossa on näppärää ja helppoa

Autonvuokraus Puerto del Rosariossa on näppärää ja helppoa

Autonvuokraus Puerto del Rosarion Sixt Autovuokraamosta onnistuu luontevasti. Autokalustomme on laaja, ja voit valita itsellesi sopivan ajoneuvon makusi mukaisesti. Henkilöautolla tai farmarilla pääset liikkumaan kätevästi Puerto Del Rosariossa ja sen lähiympäristössä, tai mikäpä estäisi sinua ottamasta allesi urheilu- tai avoautoa sekä nauttimaan täysin siemauksin trooppisen ilmaston lämmöstä tai vauhdin huumasta. Maasturi on turvallinen vaihtoehto vuokra-autoksi tutustuessasi Espanjaan ja sen maanteihin. Valinta on kokonaan sinun! Varauksen hoidat näppärästi puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ihana Espanja tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa, ja vuokra-auton nappaaminen allesi Sixtin Autovuokraamosta Puerto del Rosariossa on mitä sujuvin tapa päästä nauttimaan tämän hurmaavan maan erilaisista, huikeista elämyksistä. Kattavat lisäpalvelumme antavat sinulle mahdollisuuden valita mukaasi muun muassa lastenistuimen tai GPS-navigaattorin. Jos haluat päästä tutkimaan tätä kaunista maata laajemmin, voi lisävakuutus matkallesi olla hyvä idea kaiken varalta. Otathan huomioon, että Sixt voi taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, mutta ei tiettyä automerkkiä tai -mallia. Otathan rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun.
Puerto del Rosariossa Sixt vuokra-autolla

Puerto del Rosariossa Sixt vuokra-autolla

Puerto del Rosario on Espanjalle kuuluvan Fuerteventuran saaren pääkaupunki. Fuerteventura kuuluu Kanariansaariin ja se on saariryhmän vanhin saari. Koko saaren asukasluku on noin 100 000 asukasta, joista kolmasosa asuu pääkaupungissa Puerto de Rosariossa, saaren keskiosassa. Kaupunkiin tutustuminen Sixt vuokra-autolla kannattaa, sillä siten pääset liikkumaan oman aikataulusi mukaan. Pääkaupungin nähtävyydet, kuten sen pääkadun sadat erilaiset veistokset ja kaunis satama, tulevat tutuiksi nopeasti vuokra-autolla. Välineet erilaisiin vesiaktiviteetteihin uinnista sukeltamiseen ja surffaukseen kulkevat näpsäkästi mukana rannalle kuin rannalle, joita saarelta löytyy kilometreittäin. Mikään ei myöskään estä sinua lähtemästä hieman pidemmälle matkalle. Fuerteventuran saari on kokonaan valloitettavissa luotettavalla Sixt vuokra-autolla. Saari on noin sata kilometriä pitkä, joten ajat sen päästä päähän vaikka päivässä. Voit ottaa myös oman aikasi saaren nähtävyyksistä nauttimiseen. Käy esimerkiksi Corralejon kylässä saaren pohjoisosassa ja Morro Jablessa saaren eteläosassa. Valinta on sinun Sixt vuokra-auto allasi!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Puerto del Rosario

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Puerto del Rosario?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Puerto del Rosario sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Puerto del Rosario.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Puerto del Rosario?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Puerto del Rosario. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 1559 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Puerto del Rosario

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Puerto del Rosario?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Puerto del Rosario?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Puerto del Rosario?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Puerto del Rosario

Näytä lisää