Autonvuokraus
Reus Lentoasema
Piilota
Espanja // Reus // Reus Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Reus Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Autovia Tarragona-Reus, s/n
  43204 Reus ES +34-871180192
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: REU
Aukioloajat
ma. - su.08:30 - 19:30
Juhlapyhä08:30 - 19:30
 
 

Sixt autonvuokraus Reusin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Reusin lentoasemalla on helppo saavuttaa saapuessasi lentäen kohteeseen. Löydät toimipisteemme helposti lentokentän yhteydestä, joka mahdollistaa vuokra-auton käyttöönoton heti lomasi alkumetreillä! Olet vapaa päättämään seuraavan kohteesi esimerkiksi kiertäessäsi Tarragonan maakuntaa. Sixt autonvuokrauksen Reusin lentoasemalla löydät heti kentän tuloaulasta. Autovuokraamomme Reus lentoasemalla tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja joka makuun ja tarpeeseen. Kattavasta valikoimastamme löydät kaikille sopivat kompaktit ja helpot sedanit sekä koko perheelle kätevät farmarit ja citymaasturit. Jos taas matkustat isommalla porukalla, helpoin valinta koko porukalle on minibussi, jolla liikutte yhdessä vaivattomasti paikasta toiseen. Ehkä haluat lisätä autoiluusi hieman luksusta, jolloin voit tutustu urheiluautoihimme. Muistathan myös premium-mallimme. Toivoimme että huomiot varaustilanteessa, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme ja löydä sinulle sopiva vuokra-auto. Vuokra-auto Reusin lentoasemalla helposti ja nopeasti meiltä!

Lentokenttä sijaitsee loistavalla paikalla Katalonian sydämessä

Lentokenttä sijaitsee hyvällä paikalla lähteä tutkimaan kaunista Kataloniaa. Lentokentältä läheiseen Tarragonan kaupunkiin matka kestää vain noin 10 minuuttia. Lisäksi välittömästä läheisyydestä löydät myös Reusin ja Constantin viehättävät pikkukaupungit, joihin voit tutustua kätevästi vuokra-autollasi. Myös Katalonian pääkaupunki, Barcelona on automatkan päässä, matka sinne kestää noin tunnin. Muistathan myös että yksi Euroopan suurimmista teemapuistoista, PortAventura World sijaitsee myös lyhyen automatkan päässä. Näe ja koe Katalonia vuokra-autollasi, autonvuokraus Reusin lentoasemalla on vaivatonta ja nopeaa!

Tutustu Katalonian viehättäviin kaupungeihin

Espanja on yksi suosituimmista matkakohteista, eikä suotta. Yksi Euroopan tärkeimmistä satamakaupungeista, Tarragonan kaunis kaupunki sijaitsee välimeren rannalla upeissa maisemissa. Kaupungissa on historian havinaa, sillä olihan se yksi Rooman valtakunnan tärkeimmistä kaupungeista. Kaupungista löydät esimerkiksi roomalaisen vaikuttavan amfiteatterin sekä katedraalin, joka on saanut vaikutteita myös goottilaistyylistä. Näkemisen arvoinen on myös Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva roomalaisten rakentama vesijohto, akvedukti eli Acueducto de Les Ferreres. Koko Katalonian alueelta löydät toinen toistaan viehättävämpiä pikkukaupunkeja, joissa voit aistia aitoa espanjalaista elämänmenoa. Vuokraa auto ja näe Katalonian upeat maisemat ja elämykset!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:30 - 19:30
Juhlapyhä08:30 - 19:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Reus Lentoasema REU Autovia Tarragona-Reus, s/n 43204 Reus 41.146835, 1.165796 +34-871180192

Sixt-toimipiste Reus Lentoasema REU

Autovia Tarragona-Reus, s/n
43204 Reus
 
Puhelinnro +34-871180192

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service